Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Οι σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις στο Αγρίνιο (φωτο-video)

Oι απεργιακές δράσεις στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, με λειτουργία απεργιακών κέντρων σε σχολεία από τους απεργούς καθηγητές αλλά και την κατάληψη του δημαρχείου του Αγρινίου από μέλη του ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ ήταν και εκείνος ο φορέας που ξεκίνησε τις απεργιακές συγκεντρώσεις, με αυτήν που έγινε λίγο μετά τις 10 στην πλατεία σιντριβανιού.


Λίγο αργότερα στην πλατεία Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση από τα δημοσιοϋπαλληλικά σωματεία και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Αξίζει να σημειωθεί πως και στις δυο τις συγκεντρώσεις έγιναν αναφορές στη δολοφονία του 34χρονου Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, καταδικάστηκε το αιματηρό περιστατικό και έγινα ανοιχτά λόγος για «δολοφόνους της Χρυσής Αυγής» , «μαντρόσκυλα του συστήματος» και «μπράβους» που μονό σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν των αγωνιζόμενο πολίτη.

Η προγραμματισμένη συγκέντρωση των Εκπαιδευτικών αλλά και των Συνδικάτων και Φορέων που συμπαρίστανται στους καθηγητές και που από κοινού οργανώνουν το τελευταίο διάστημα τις δράσεις τους, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.



Δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: