Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Εξαιρετικός ο Παναιτωλικός 0-0 με τον Ολυμπιακό

Τους πρώτους βαθμούς έχασε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο

Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο (δεν έπεφτε καρφίτσα!) στο Αγρίνιο, αναμετρήθηκαν ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.Εξαιρετική ατμόσφαιρα στις εξέδρες με παλμό,φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα από τους οργανωμένους του Παναιτωλικού!Αρκετά καλό και το ματς,ιδίως στο δεύτερο μέρος.Δυστυχώς δεν είχε γκολ.Ο Παναιτωλικός είχε φάσεις που θα μπορούσε να σκοράρει και να πάρει το παιχνίδι,όπως και ο Ολυμπιακός και το τελικό 0-0 θεωρείται δίκαιο.

Αναγνωριστικό παιχνίδι στην αρχή και από τις δύο ομάδες.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 7',αλλά η κεφαλιά του Σιόβα έφυγε άουτ!
Αρκετή κινητικότητα και από τους δύο αντιπάλους με τον Ολυμπιακό να υπερτερεί ελάχιστα και τον Παναιτωλικό να αλληλοκαλύπτεται άριστα.
Φάλτσος από την αρχή ο διαιτητής Σιδηρόπουλος με τους βοηθούς του.

Υπεροχή του Ολυμπιακού,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο,μόνο  στο 25' είχε σουτ του Σαβιόλα μέσα από την περιοχή στο δοκάρι και άουτ.

Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και στο 29' εκτέλεσε φάουλ από τα 30 μέτρα με τον Γκάλο ψηλά άουτ!

Και πάλι στο 34' από καλή θέση ο Σαβιόλα σούταρε άουτ.
Η απάντηση του Παναιτωλικού στο 42 ,αλλά ο Καμαρά  δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα!Ενα φάουλ του Μήτρογλου άουτ και λήξη του ημιχρόνου 0-0.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
Ο Παναιτωλικός έδειξε ότι μπορεί να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας κοιτώντας  τον μεγάλο αντίπαλό του στα μάτια.Τότε ο Μίτσελ προχώρησε σε δύο αλλαγές,του Μασάντο αναγκαστική.

Παρ' όλα αυτά ένα μακρινό σουτ στο 59',μια κεφαλιά του Μήτρογλου στο 61' κι ένα φάουλ του Χολέμπα στο 64' δεν απείλησαν τον Ράφαελ.

Στο 67' ο Παναιτωλικός είχε δύο καλές φάσεις για γκολ!Πρώτα ο Καμαρά σε αντεπίθεση έβγαλε από δεξιά σέντρα και ο Μπόγιοβιτς δεν μπόρεσε να πλασάρει υπό την πίεση του Μανωλά.Αμέσως μετά νέα ενέργεια από τον Καμαρά, που μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε όμως πάνω στον Ρομπέρτο.Και ξανά στο 71' σουτ του Μπόγιοβιτς μπλόκαρε ο Ρομπέρτο.

Στο 76' ο Θεοδωρίδης αποχώρησε με το φορείο και στο διάστημα που ο Παναιτωλικός έπαιζε με δέκα παίκτες ο Μανιάτης με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Παναιτωλικού πλάσαρε στο κενό τέρμα και ο Γκάλο με υπερένταση έδιωξε την μπάλα.

Ενα λεπτό μετά την εισοδό του ο Σφακιανάκης δεν βρήκε τη μπάλα στην προβολή που επιχείρησε.

Στο 89' ο Μήτρογλου πέτυχε γκολ από θέση οφσάιντ και φυσικά ακυρώθηκε.
Εντυπωσιακή απόκρουση του Ράφαελ στο 95' κράτησε την ισοπαλία.

*Αποθεώθηκε ο Παναιτωλικός από τους οπαδούς του για την εξαιρετική εμφάνιση και το βαθμό.
*Πολύ κακός ο διαιτητής,αποδικιμάστηκε δεόντως από τους φίλους των γηπεδούχων.
*Ενα γατάκι που έκανε βόλτες μέσα στο γήπεδο πριν την έναρξη δεν αποδείχτηκε γρουσούζικο.
*Με "χορηγό" το "Χαμόγελο του Παιδιού" σήμερα ο Παναιτωλικός στις φανέλες του.
*Από πλευράς Ολυμπιακού ο Χολέμπας είχε κάνει λάθος και φόρεσε φανέλα με χορηγό το "Πάμε Στοίχημα" σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του που οι φανέλες τους δεν είχαν χορηγό.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Μπικέι, Μελισσάς, Θεοδωρίδης(79' Μύγας), Γκάλο, Μπακάκης, Μπόγιοβιτς(82' Σφακιανάκης), Καμαρά(90' Κουτσοσπύρος), Γοδόι, Τζούνιορ

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης(72' Γιαταμπαρέ), Μασάντο(51' Εντιγκά), Ντομίνγκες (54' Κάμπελ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: