Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κασσιόπη - Παναιτωλικός 0-1 και προβάδισμα πρόκρισης


Για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε στην Κέρκυρα την Κασσιόπη (πρόκειται για την ομάδα της Κέρκυρας που προέκυψε από τη συγχώνευση του Α.Ο.Κέρκυρα και της Κασσιόπης,η οποία αγωνίζεται στη Football League).
Μια ομάδα σαφώς κατώτερης δυναμικότητας και σ' αυτό οφείλεται η καθολική πλην όμως φλύαρη υπεροχή του Παναιτωλικού σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Παιχνίδι κλωτσοσκούφι θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίοσουμε κι αυτό επιβεβαιώνεται και από την στατιστική αφού οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε 80 λάθη συνολικά!

Αξίζει να σημειώσουμε τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Δάρλα στο 42' και ΄την αποβολή του Ζορμπά στο 45' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Mε δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ο Παναιτωλικός και με παίκτη παραπάνω επέβαλε πλήρως το παιχνίδι του,χωρίς βέβαια να παίζει καμία σπουδαία μπάλα και δεν άργησε να προηγηθεί στο σκορ.

Στο 59' μετά από σέντρα του Μελισσά ο Πασάς με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε ένα όμορφο γκολ.
Στο 71' λίγο έλειψε να έχουμε αυτογόλ από τον Βενέτη!

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα έπαιξε και ο Παναιτωλικός με δέκα παίκτες αφού αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Μύγας και μάλιστα υποχώρησε στην περιοχή του με αποτέλεσμα στο 90' να κινδυνεύσει με ισοφάριση.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στο Αγρίνιο τέλος Οκτωβρίου

Κασσιόπη (Μιχάλης Γρηγορίου):Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ(66' Καραγιαννίδης), Γκόμεζ, Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σουάνης(66' Γυφτοκώστας), Κουτσόπουλος(74' Αρμένης).

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης(46' Πόι), Μελισσάς(66' Παπουτσογιαννόπουλος), Κούσας, Δάρλας(45' Ασκες), Σφακιανάκης, Καλογέρης, Πασάς, Μύγας, Μπελόν, Κουτσοσπύρος.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: