Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΠΑΤΡΑ: Νεκρός 24χρονος Αφγανός που παρασύρθηκε από όχημα στην Ακτή Δυμαίων (βίντεο)


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 24χρονος Αφγανός, το απόγευμα στην Πάτρα, στην ακτή Δυμαίων.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, ο άτυχος μετανάστης τραυματίστηκε από διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ένας 20χρονος στην προσπάθειά του να διασχίσει το δρόμο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 20χρονος δεν εγκατέλειψε το θύμα, έμεινε στο σημείο, αλλά μετακινήθηκε λίγο παραπέρα επειδή φοβήθηκε καθώς κινούνταν μετανάστες προς το μέρος του και πλέον βρίσκεται υπό κράτηση στην ασφάλεια.

Μιλώντας στο Tempo24.gr οι μετανάστες οι οποίοι διαμένουν στην ΑΒΕΞ υποστήριξαν πως ο ομοεθνής τους χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο όταν βγήκε στο δρόμο επείδή οι αστυνομικοί τον απέτρεψαν από την προσπάθειά του να μπει στο λιμάνι.

Ο 24 χρονος παρασύρθηκε όταν προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο απο όχημα το οποίο διερχόταν το ρεύμα προς Πύργο.

Εκείνη την ώρα απο το λιμάνι της Πάτρας έφευγε καράβι. Εκτιμάται ότι ο Αφγανός προσπαθούσε να φτάσει στα κάγκελα για να μπει στο χώρο του λιμανιού και να καταφέρει να τρυπώσει σε κάποια νταλίκα.

Η τραγική εξέλιξη επιβαβαιώνει τους φόβους που είχαν εκφραστεί για τον κίδυνο που διατρέχει η ζωή των μεταναστών αλλά και των λιμενικών και όλων όσων εμπλέκονται στον άτυπο.. πόλεμο του λιαμανιού της Πάτρας.

Αστυνομικές πηγές,απαντώντας σε όσα ισχυρίζονται οι μετανάστες,λένε ότι δεν υπήρξε βίαιη απώθηση και ότι και στην προκειμένη περίπτωση εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα από τον επιχειρησιακή τακτική αντιμετώπισης του προβλήματος.







http://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια: