Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η Καλλιθέα έκανε την έκπληξη 0-0


"Παναιτωλικός-Καλλιθέα στο περιθώριο της εκδίκασης των παράνομων μετεγγραφών
Ενα φαινομενικά πολύ εύκολο απόγευμα θα έχει σήμερα ο Παναιτωλικός μας αφού αντιμετωπίζει στις 4:00 μμ την ήδη υποβιβασμένη ουραγό της βαθμολογίας ομάδα της Καλλιθέας.Ομως μετά την εκδίκαση της υπόθεσης των παράνομων* μετεγγραφών ίσως υπάρξουν ανακατατάξεις στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα!"

Με τον πρόλογο που διαβάσατε παρουσιάζαμε το πρωί το σημερινό παιχνίδι και ω! του θαύματος η Καλλιθέα έκανε την έκπληξη παίρνοντας την ισοπαλία (0-0) και το βαθμό ενώ ο Παναιτωλικός κλώτσησε το δώρο που του πρόσφερε ο Πανθρακικός κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 1-0!
Δεν ξέρουμε αν το αποτέλεσμα οφείλεται στη καλή τύχη της Καλλιθέας ή στην  ανικανότητα των παικτών του Παναιτωλικού να σκοράρουν αφού χάθηκαν αμέτρητες ευκαιρίες.
Οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν τόσο απογοητευμένοι που στη λήξη του αγώνα παρέμειναν στις εξέδρες μη μπορώντας να πιστέψουν ότι χάθηκαν δύο βαθμοί,κάποιοι δε (ευτυχώς λίγοι) ανεγκέφαλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο!
Το ευτύχημα είναι πως αυξήθηκε η διαφορά από τον ΟΦΗ κι έφτασε στους 6 βαθμούς αλλά θα πρέπει να κατανοήσουν ορισμένοι ότι δεν θα είναι κάθε μέρα τ' Αϊ-Γιαννιού.
Οι οπαδοί του Παναιτωλικού μας φέτος περιμένουν την άνοδο ο κόσμος να χαλάσει!

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης (71' Γκουέϊ), Μπαϊκαρά (46' Γκούρμα), Παλαιολόγος, Μπουμάλ (46' Παππάς), Ρότσα, Γκόλιας.

Καλλιθέα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τακίδης, Παραράς, Μουρατίδης, Πλατέλλας, Τεγούσης (73' Κουτρουμπής), Ντακόλ (55' Μαρουκάκης), Καραδήμος (63' Ηρακλής), Καλτσάς, Κισκαμπάνης, Ζουμπουλάκης, Σταύρου.

Διαιτητής:ΖΗΛΟΣ ΑNΤΩΝΙΟΣ(Λάρισας)
Βοηθοί:ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ(Λάρισας),ΝΙΩΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ(Τρικάλων)
4ος:ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(Ηπείρου)
Παρατηρητής:ΚΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(Κέρκυρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: