Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Απανθρακώθηκε 46χρονος!αυτοκτονία ή ατύχημα ερευνά η Αστυνομία

Γρίφος ο τραγικός θάνατος εκπαιδευτικού για Πυροσβεστική και Αστυνομία.
Αυτοκτονία ή ατύχημα είναι τελικά ο θάνατος του 46χρονου τη Μ. Πέμπτη στο Αγρίνιο;Η  αστυνομία  επικεντρώνεται στην ταυτοποίηση του απανθρακωμένου πτώματος και στη διερεύνηση των αιτίων.

Η κοινωνία του Αγρινίου έχει συγκλονιστεί, από τον τραγικό θάνατο 46χρονου εκπαιδευτικού που απανθρακώθηκε τη Μ. Πέμπτη μέσα στο αυτοκίνητο του,σε περιφραγμένο ελαιώνα στο δρόμο προς Καμαρούλα,κοντά στη «Μεταλλοπλαστική».

Οι έρευνες της Αστυνομίας, προς το παρόν αποκλείουν εγκληματικό ενδεχόμενο και εξετάζουν είτε την περίπτωση της αυτοκτονίας είτε αυτή του  ατυχήματος,αφού τα ευρήματα εντός του αυτοκίνητου (καμένo χορτοκοπτικό μηχάνημα και υπολείμματα μπιτονιού με βενζίνη) συνηγορούν και προς τις δύο εκδοχές.Ο 46χρονος είχε πει στην οικογένειά του ότι θα πήγαινε για εργασίες στον ελαιώνα,ενώ όπως έγινε γνωστό δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα,ούτε βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να αναφέρονται λόγοι αυτοκτονίας!

Μέρη του απανθρακωμένου πτώματος,έχουν σταλεί στην Πάτρα για την διεξαγωγή εξετάσεων DNA,των οποίων τα αποτελέσματα θα καθυστερήσουν πέραν της μιας εβδομάδας,γεγονός που κάνει ακόμα πιο τραγική τη θέση των οικείων του άτυχου άνδρα.
Με πληροφορίες από το agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: