Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κουλουβάχατα στην ουρά της βαθμολογίας της Football League!Ενσταση κατέθεσε και η Καρδίτσα


Στο δρόμο που χάραξε η Καλλιθέα αποφάσισε να βαδίσει και η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς μετά τους «μπλε» και οι Θεσσαλοί κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ιωνικό (1-0 νίκησαν οι Νικαιώτες) για το γνωστό θέμα των παράνομων μετεγγραφών.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Καρδίτσας υποστηρίζουν ότι η συμμετοχή του Ιωνικού στο πρωτάθλημα είναι παράνομη, αφού δεν διέθετε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα που απαιτούνταν για την πραγματοποίηση μεταγραφών την τελευταία περίοδο.

Ως γνωστόν  και η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει προσφύγει ήδη στα αρμόδια όργανα κατά των ΠΑΕ Ιωνικός και Εθνικός, ζητώντας την αποβολή τους από το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής κατηγορίας.

Στο μεταξύ καινούργια ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα  στην οποία εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία της ομάδας στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αναγκασθεί να προσφύγει στην αρμόδια προς έκδοση Δελτίων Επιτροπή της ΕΠΟ, προκειμένου να δοθεί απάντηση στο αυτονόητο ερώτημα. Πως είναι δυνατόν μια ΠΑΕ να μην έχει τη δυνατότητα να θεωρεί εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της και ταυτόχρονα, η ίδια ΠΑΕ, κατά την ίδια χρονική περίοδο να πραγματοποιεί μετεγγραφές ποδοσφαιριστών για τις οποίες είναι αναγκαία η προσκόμιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας; Τα γεγονότα που ακολούθησαν την κατάθεση των καταγγελιών μας, επιβεβαίωσαν τις ενδείξεις που είχαν συγκεντρωθεί.

Η ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, πρωτοπόρος στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται προκειμένου να διασφαλισθούν συνθήκες ισότητας και ισονομίας και να επιβληθούν κυρώσεις σε βάρος εκείνων που θεώρησαν ότι με την κατάρτιση και χρησιμοποίηση πλαστών εγγράφων θα απέφευγαν την εκπλήρωση των νομίμων υποχρεώσεών τους.

Αναφορικά με δημοσιεύματα στον Τύπο όπου γράφεται ότι η ομάδα μας σιώπησε στο θέμα της επίθεσης σε ποδοσφαιριστή μας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό και δεν το κατήγγειλε, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής. Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και δεν επεκτάθηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Ο ποδοσφαιριστής μας δεν τραυματίστηκε και μπήκε γρήγορα στα αποδυτήρια. Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν μεμονωμένο και η αναφορά σε αυτό θα αμαύρωνε την άριστη φιλοξενία που είχαμε από την ομάδα του Παναιτωλικού. Το ποιος σιωπά και το ποιος ορθώνει το ανάστημα του, το έχει αποδείξει η Καλλιθέα με τις σχετικές καταγγελίες που υπέβαλλε.

Αλλά αναρωτιόμαστε, γιατί η δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Καρακασίδη στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, όπου καλούσε όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο – από τους παράγοντες μέχρι τους δημοσιογράφους – να ενωθούμε σε ένα κοινό αγώνα για την διασφάλιση της ισότητας και της ισονομίας με σκοπό την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, δεν αναγράφηκε πουθενά στον Τύπο και στεκόμαστε σε ένα μεμονωμένο επεισόδιο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: