Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αδικείται από την ισοπαλία ο Παναιτωλικός!του ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 89'


Στην Κομοτηνή μπροστά σε 2000 περίπου φίλους του ποδοσφαίρου,εκ των οποίων 300 τουλάχιστον οπαδοί του Παναιτωλικού,διεξήχθη ένας μέτριος αγώνας μεταξύ του Παναθρακικού και του Παναιτωλικού στον οποίο και οι δύο ομάδες δεν ήθελαν να χάσουν.
Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) θα ήταν δίκαιο αν δεν υπήρχε η φάση του 89' που ο διαιτητής ακύρωσε χωρίς λόγο γκολ του Παναιτωλικού..
Το πρώτο ημιχρόνο κύλησε άκαρπο με την τοπική ομάδα να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά τον Παναιτωλικό να χάνει τις ευκαιρίες με τους Ρότσα στο 2',τον Κούσα στο 18',τον Καούνο λίγο πριν τον τραυματισμό του και τον Καραμαλίκη στο 42'!
Στους ίδιους ρυθμούς ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει,σκληρές μονομαχίες μεταξύ των παικτών αλλά χωρίς την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου το γκολ.
Κι ενώ ο χρόνος περνούσε και οι δύο ομάδες έδειχναν ικανοποιημένες με το 0-0,ξαφνικά στο 72' ο Πανθρακικός προηγήθηκε με τον Αρσενίεβιτς,που δέχτηκε μακρινή μπαλιά του Λιαπάκη.
Κι αμέσως μετά στο 74' ο Παναιτωλικός ισοφάρισε όταν σε μακρυνό σουτ του Θεοδωρίδη η μπάλα προσέκρουσε στον Νατσούρα και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Κωτσόπουλου.
Οι προθέσεις του Μπάμπη Τεννέ για το βαθμό της ισοπαλίας φάνηκαν με την αλλαγή που ακολούθησε του γκολ,έβαλε ένα ξεκούραστο αμυντικό χαφ (Δέντσα) στη θέση του κουρασμένου και κιτρινισμένου Μουμίν.Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα ο διαιτητής έβαλε τη σφραγίδα του στο ματς!
Στο 89'  ο Κούσας με κεφαλιά πέτυχε γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη αλλά ακυρώθηκε από το διαιτητή άγνωστο γιατί!Πολύ καλή ευκαιρία χάθηκε στο 92' όταν σε σουτ του Μπαϊκαρά απέκρουσε πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Κανωτίδης.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης (78' Κανωτίδης), Μάλκι (64'  Ορλάντο), Σουλτανίδης, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ (43' λ.τ Ούλμερς).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος (59'Μπελεβώνης), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν (78' Δέντσας), Ρότσα, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Καούνος (28' λ.τ Καραμαλίκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουντουρέλης, Χαρίτος (Αθηνών)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ζαχαρόπουλος (Δράμας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: