Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

15νθήμερο εκδηλώσεων του ΝΟΑ στη λίμνη Στράτου


Μετά την πετυχημένη εκδήλωση του Ναυτικού Ομίλου Αγρινίου τα Χριστούγεννα με τη διοργάνωση του x-mass camp στη λίμνη του Αχελώου, ο Ν.Ο.Α δίνει ξανά την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε επαφή με τα αθλήματα του «canoe – kayak slalom, sea kayak, θαλασσίου σκι, wakeboard αλλά και ποδηλασίας και τοξοβολίας».
Επίσης ύστερα από συνεννόηση θα πραγματοποιούνται και εκδρομές για extreme sports εκτός Αγρινίου όπως RAFTING στον Εύηνο ποταμό αλλά και sea kayak στα Ελληνικά fiord στο πάνω μέρος του ποταμού Αχελώου.
Το camp θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου στη Λίμνη Στράτου στο Αγρίνιο από το Σάββατο 16 Απριλίου έως Κυριακή 1η Μαΐου.
Τέλος, τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί αγώνας BIATHLON που θα περιλαμβάνει τρέξιμο και ποδήλατο αλλά και την Τετάρτη 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας (Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού) για τους μικρούς μας φίλους.
Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 26410-52723 αλλά και 694-6968802 αλλά και στην Ι.Σταίκου 28 ή μέσω διαδικτύου στο noagriniou.wordshop.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: