Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Δύσκολη έξοδος του Παναιτωλικού στην Κομοτηνή

Σήμερα το μεσημέρι ο Παναιτωλικός μας δίνει ίσως τον πιο δύσκολο αγώνα πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής,που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία από την ουραγό Καλλιθέα,καλείται να αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα του Πανθρακικού στην Κομοτηνή,η οποία μια βδομάδα πριν κέρδισε τον ΟΦΗ στο ίδιο γήπεδο.
Και οι δύο ομάδες στοχεύουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς,ο μεν Παναιτωλικός για να εξασφαλίσει την απ' ευθείας άνοδό του στην Α' Εθνική κατηγορία ο δε Πανθρακικός για να διεκδικήσει στα playoff την τρίτη θέση που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια.
Οι ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν πολλοί φίλοι του Παναιτωλικού,τόσο από το Αγρίνιο όσο και από την Αθήνα!
Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3 αλλά με την απεργία των δημοσιογράφων και των τεχνικών κάτι τέτοιο μάλλον αποκλείεται να γίνει.
Λογικά θα ακούσουμε το παιχνίδι από το ράδιο Ακαρνανία,όπως κάθε Κυριακή.
 Την αποστολή της ομάδας του Σάββα Παντελίδη αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Ανδριόλας, Κουτσόπουλος, Κανωτίδης, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Λιαπάκης, Ζησόπουλος, Νικέζ, Ρεκλείτης, Αρσενίεβιτς, Ούλμερς, Ρομπέρ, Μάλκι και Σουλτανίδης, Σίμωσης και Ορλάντο.

Η ομάδα του Παναιτωλικού βρίσκεται από την Πέμπτη στην Κομοτινή και χτες Παρασκευή έκανε την τελευταία της προπόνηση.Μετά ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελούν οι:
Τζενάμο, Mπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Μουμίν, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Ρότσα, Κούσας, Καούνος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Καραμαλίκης, Γκουέι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουντουρέλης, Χαρίτος (Αθηνών)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ζαχαρόπουλος (Δράμας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: