Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Παναιτωλικός-Καλλιθέα στο περιθώριο της εκδίκασης των παράνομων μετεγγραφών

Ενα φαινομενικά πολύ εύκολο απόγευμα θα έχει σήμερα ο Παναιτωλικός μας αφού αντιμετωπίζει στις 4:00 μμ την ήδη υποβιβασμένη ουραγό της βαθμολογίας ομάδα της Καλλιθέας.
Ομως μετά την εκδίκαση της υπόθεσης των παράνομων* μετεγγραφών ίσως υπάρξουν ανακατατάξεις στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα!

Η Καλλιθέα βρίσκεται από χτες στο Αγρίνιο μαζί με τον πρόεδρό της Νικόλαο Σαλευρή ο οποίος θα παρακολουθήσει σήμερα την αναμέτρηση και με αυτή την  αφορμή συγχαίρει τη διοίκηση του Παναιτωλικού, την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Κωστούλα για την εξαιρετική φετινή τους πορεία και την άνοδο στην Superleague και τους εύχεται καλή πορεία στην μεγάλη κατηγορία.

Την αποστολή του Παναιτωλικού για το σημερινό αγώνα αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:Τσενάμο, Mπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Μουμίν, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Γκούρμα, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Ρότσα, Κούσας, Καούνος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Καραμαλίκης, Γκουέι
Διαιτητής:ΖΗΛΟΣ ΑNΤΩΝΙΟΣ(Λάρισας)
Βοηθοί:ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ(Λάρισας),ΝΙΩΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ(Τρικάλων)
4ος:ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ(Ηπείρου)
Παρατηρητής:ΚΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ(Κέρκυρας)

*Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλιθέα για τις παράνομες μετεγγραφές
«Εκδικάσθηκε σήμερα (1/4) στην Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ η μεγάλη υπόθεση που αποκάλυψε η ΠΑΕ Καλλιθέα με τα πλαστά δικαιολογητικά που είχαν προσκομίσει ο Εθνικός και ο Ιωνικός, προκειμένου να πραγματοποιήσουν παράνομα μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καλλιθέα κ. Νίκος Σαλευρής έχει παρουσιάσει ατράνταχτα στοιχεία για πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, που είχαν προσκομίσει στην Επιτροπή της ΕΠΟ οι διοικήσεις του Εθνικού και του Ιωνικού, τον περασμένο Ιανουάριο. Οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων ζήτησαν προθεσμία έως την Τετάρτη για να προσκομίσουν τα στοιχεία στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Κουρίδη, αν και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, υπήρξε παρατήρηση ότι αυτά τα χαρτιά εκδίδονται αυθημερόν.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Καλλιθέα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και ζήτησε τον μηδενισμό και υποβιβασμό των ομάδων αυτών, καθώς βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της Football League, όπου ομάδες με πλαστά στοιχεία ανταγωνίζονται αθέμιτα συλλόγους, που εκπληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις τους στις Εφορίες και τα Ταμεία.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα θεωρεί ότι θα δικαιωθεί σε αυτή την υπόθεση και θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία σε όσους θέλησαν να πλαστογραφήσουν το πρωτάθλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: