Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

4-0 και μόλις 6 βαθμούς μακριά από την άνοδο

Διαστάσεις θριάμβου πήρε η σημερινή νίκη επί του Ιωνικού με 4-0 και η άνοδος στη Superleague απέχει μόλις 6 βαθμούς ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές.Ικανοποποιημένοι έφυγαν από το γήπεδο οι 5.000 και πλέον οπαδοί της ομάδας μας και βέβαιοι πλέον πως δεν θα χαθεί η πολυπόθητη άνοδος.

Σήμερα  ένας καλός  Παναιτωλικός πήρε εύκολα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν απείλησε την εστία του και μάλλον είχε σκοπό να μη διασυρθεί.Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική αφού ήταν ένας μονόλογος από πλευράς Παναιτωλικού.
Με ευκαιρία για γκολ μόλις στο 2' άρχισε το ματς και συνεχίστηκε με διαγωνισμό χαμένων ευκαιριών στο 10',16',24',28',33',και 35' από τους Μπαϊκαρά,Θεοδωρίδη,Γκούρμα και Ρότσα.
H καθολική υπεροχή του Παναιτωλικού απέναντι σ' έναν αδύναμο αντίπαλο επισφραγίστηκε τελικά στο πρώτο ημίχρονο με το καταπληκτικό γκολ του Θεοδωρίδη στο 37',με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.Για να κλείσει το ημίχρονο με άλλη μια χαμένη ευκαιρία από τον Παππά στο 45'.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα γκολ του Μπαϊκαρά στο 47' που κακώς ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. Στο υπόλοιπο διάστημα το παιχνίδι κυλούσε αρκετά χαλαρά και με τον Ιωνικό να παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες αλλά τον Παναιτωλικό να χάνει και πάλι τις ευκαιρίες.
Ωσπου στο 63' με το Ρότσα πέτυχε το 2-0,με σουτ μέσα από την περιοχή!
Στο 68' κατάφερε ο Ιωνικός να απειλήσει με τον Σπυριδάκη αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Και στο 81' ο νεοεισελθών Γιάννης Πασάς έκανε το 3-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Θεοδωρίδη.
Στο 84' συνέβη ένα από τα πιο συγκινητικά στιγμιότυπα που μπορούμε να συναντήσουμε στους αγωνιστικούς χώρους:στο γήπεδο αγωνίζονταν δύο αδέρφια,ο Γιάννης Πασάς με τη φανέλα του Παναιτωλικού  και ο Αγης Πασάς  μ' αυτή του Ιωνικού,που μονομάχησαν και νικητής αναδείχτηκε ο παίκτης του Παναιτωλικού που πέτυχε το 4-0 για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό του.
Παρά πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο νεαρός Πασάς κι ίσως θα πρέπει να τον προσέξει ιδιαίτερα ο Μπάμπης Τεννές,δείχνει να έχει το εύκολο γκολ που τόσο πολύ λείπει από την ομάδα!

Πολύ εύκολο τελικά το απόγευμα κι αφού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί θα πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους αγώνες με Εθνικό (εκτός),Διαγόρα (εντός) και Ηλιούπολη (εκτός).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης (58' Παλαιολόγος), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Παππάς (60' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Γκούρμα (77' Πασάς).

Ιωνικός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος, Γιόνδης (77' Χιονίδης), Πασάς, Σπυριδάκης, Παπαδόπουλος, Ερρίκος, Ρουσάκης, Πολίτης, Μεϊντής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Τσιαμπάζης (Κοζάνης)
4ος: Κοεμτζίδης (Κοζάνης)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τσορτανίδης (Αχαϊας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: