Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Φιάσκο στο ΠΑΣΟΚ, ακυρώθηκαν οι εκλογές στο Αγρίνιο

Καταγγελίες για νοθεία,βρέθηκαν 90 ψηφοδέλτια περισσότερα

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθησαν στο Αγρίνιο οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ καθώς γύρω στα 800 μέλη προσήλθαν στο εκλογικό κέντρο που λειτούργησε στην αίθουσα του παλαιού σταθμού τρένου.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Καταστατικού και
Πιστοποίησης (Ε.ΚΑ.Π.) που είχε τον κεντρικό συντονισμό των διαδικασιών αποφάσισε την ακύρωση των εκλογών στο Αγρίνιο. Αιτία οι σοβαρές καταγγελίες πως βρέθηκαν 90 περίπου ψηφοδέλτια περισσότερα από τον αριθμό των ψηφισάντων. Ψηφοδέλτια με συγκεκριμένη μάλιστα σταυροδοσία.....

Ως γνωστόν, χθες Κυριακή 26/6 από ώρα 09:00 έως και 19:00 τα μέλη του κόμματος συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για την εκλογή οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του Κινήματος.

Οι εκλογικές διαδικασίες αφορούσαν τις Νομαρχιακές επιτροπές (Ν.Ε.), τις Συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων (Σ.Ε.), τις Νομαρχιακές επιτροπές καταστατικού και πιστοποίησης (Ν.Ε.ΚΑ.Π.) και τις Νομαρχιακές επιτροπές οικονομικού ελέγχου (Ν.Ε.Ο.Ε.).

Και ενώ η μεγάλη συμμετοχή προκάλεσε ικανοποίηση στα κομματικά στελέχη, όταν άρχισε στο Αγρίνιο η καταμέτρηση άρχισαν και τα παρατράγουδα. Οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες για παρασκήνια και νοθεία έφθασαν μέχρι την ΕΚΑΠ που φέρεται πριν λίγη ώρα να αποφάσισε την ακύρωση των εκλογών στην κάλπη του Αγρινίου.

H εξέλιξη αυτή αποτελεί ράπισμα για την τοπική κομματική οργάνωση καθώς αναδεικνύει πως κάποιες νοοτροπίες που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην καθίζηση δεν εκλείπουν.

Σημειωτέον πως την ευθύνη για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας είχε η Ν.Ε. σε συνεργασία με το κλιμάκιο του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής (Τ.Ο.Π.) του κόμματος, ενώ τα βέλη πλέον στο Αγρίνιο δέχεται η τριμελής εφορευτική επιτροπή.

656ad07d-adf7-4ade-b91c-05be1e53b78237994953-6246-4c7f-8c3e-facdf27765e5
agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια: