Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ


Με αφορμή το σημερινό σοβαρό τροχαίο στο Καινούργιο,όπου η ψυχή ενός μικρού παιδιού σημαδεύτηκε για πάντα από ένα τόσο θλιβερό συμβάν,το kainourgiopress δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα από Δημότες και όχι μόνο,μηνύματα αγωνίας για το παιδί που έχασε το δάχτυλό του,μηνύματα αγανάκτησης προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΌΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.

Δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο για την κατάσταση της υγείας του,όταν μάθουμε θα σας ενημερώσουμε.

Κύριοι του τοπικού Δ.Σ,του Δήμου Αγρινίου,κ.Παπαναστασίου Δήμαρχε Αγρινίου,κα.Σταρακά αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτ/νιας,κ.Κατσιφάρα Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας,
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΤΩΜΕΝΗ Ε.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΘΕΡΜΟΥ που περνάει μέσα από την πιο πυκνοκατοικημένη ίσως Δημοτική Κοινότητα,αυτή του Καινουργίου.

Μιλάμε για μικρά παιδιά,για μαθητές για ανθρώπινες ζωές.
Μόλις προχθές μητέρα με το ανήλικο παιδί της στον ίδιο δρόμο στάθηκαν τυχεροί στο παρά 1"και μάλιστα βγήκαν δημόσια να διαμαρτυρηθούν(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Τον Μάρτιο σε καρμπόν περιστατικό όταν παιδάκι ξέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του,στον ίδιο δρόμο γλύτωσε τα χειρότερα επειδή ο διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου έδειξε αντανακλαστικά έβγαλε εκτός το όχημά του σώζοντας το παιδάκι.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Πριν λίγους μήνες άνδρας που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο παρασύρθηκε από ι.χ ,στρατιωτικός κινδυνεύει να αχρηστευτεί το δεξί του χέρι ,καθώς μετά από τροχαίο στον ίδιο δρόμο τραυματίστηκε σοβαρά.
Και άλλα πολλά τα οποία τα έχουμε αναφέρει στο παρελθόν.

Αν τώρα προσθέσουμε και όλα αυτά τα οποία δεν δημοσιοποιούνται είτε γιατί ήταν ασήμαντα,είτε γιατί  αποφεύχθηκαν στο παρά 1,μιλάμε για καθημερινή μάχη,που;Ίσως στην μεγαλύτερη Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αγρινίου.

Μια κοινότητα που έχει δημοτικά σχολεία επί της Ε.Ο,ΕΠΑΛ,πολλές καφετέριες και μαγαζιά εστίασης.Μιλάμε για 100αδες καθημερινά διερχόμενους πολίτες, παιδιά και μεγάλους που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.

Όλα αυτά έχουν έναν κοινό παρονομαστή, την λεγόμενη Ε.Ο Αγρινίου Θέρμου που περνάει μέσα από το χωριό και είναι αφύλαχτη.Φυσικά φταίμε και οι οδηγοί,το μόνο σίγουρο,όμως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταίει ένα μικρό παιδάκι που έκανε ένα λάθος.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ(ΞΑΝΑ),ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΊΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Η Ε.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΛΑΘΗ.










http://kainourgiopress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: