Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Τραγωδία στην Μανωλάδα: Μητέρα ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του 12χρονου γιου της


Μέχρι το 2020 που όπως εκτιμάται η Νέα Εθνική Πατρών - Πύργου θα μετατραπεί σε πιο ασφαλή αυτοκινητόδρομο, τα θανατηφόρα τροχαία θα αποτελούν πάντα έναν υψηλό κίνδυνο. Σε αυτό τον δρόμο – «καρμανιόλα» σημειώθηκε ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 5.30.

Το τελευταίο θύμα στον μακρύ κατάλογο είναι μια 34χρονη γυναίκα από την Πάτρα, υπήκοος Αλβανίας, η Ε.Φ. βρήκε τραγικό θάνατο, σε τροχαίο που σημειώθηκε στην ΕΟ Πατρών – Πύργου στο ύψος της Ν. Μανολάδας χθες λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα.

Το δυστύχημα συνέβη στο 41,5ο χλμ όπου σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα οδηγούσε ένα αυτοκίνητο τύπου κλούβα (FORD). Στο όχημα οποίο επέβαιναν ακόμα τρία άτομα. Στον δρόμο τους βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πρόβατο και η οδηγός προσπάθησε να το αποφύγει. Όμως έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο ανετράπη, σύρθηκε στο οδόστρωμα και το κεφάλι της γυναίκας βγήκε από το παράθυρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Το όχημα κατέληξε σε χαντάκι και οδηγός και επιβάτες εγκλωβίστηκαν. Κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, απεγκλωβίστηκαν οι τραυματίες και η νεκρή και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στο Γ.Ν. Πύργου.

Η γυναίκα, είχε κατεύθυνση προς Αμαλιάδα, όπου πήγαινε ως μικροπωλητής στην λαϊκή αγορά. Στο αυτοκίνητο επέβαινε η 39χρονη αδερφή της, ο 12χρονος γιος της, και ένας 24χρονος. Ελαφρά τραυματίστηκαν η 39χρονη και ο 24χρονος.
http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: