Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Διπλή βόμβα από την ΠΑΕ Ουμπιακός: Παραιτήθηκε ο Μάρκο Σίλβα,προσελήφθη ο Βίκτορ Σάντσεθ


Κι ενώ οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που θα διαρκέσει 10 ημέρες,στον Πειραιά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με δύο διαδοχικές ολιγόλογες ανακοινώσεις
στην επίσημη ιστοσελίδα της ενημέρωσε πρώτα ότι παραιτήθηκε ο προπονητής Μάρκο Σίλβα κι αμέσως μετά ότι αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Μπορεί οι δύο ανακοινώσεις να έπεσαν ως κεραυνοί εν αιθρία,όμως η σχεδόν ταυτόχρονες ανακοινώσεις δείχνουν ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ξαφνικά,αλλά ήταν ήδη σχεδιασμένα και συμφωνημένα.

Η πρώτη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Η δεύτερη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Βίκτορ Σάντσεθ».

Ποιος είναι ο νέος προπονητής Βίκτορ Σάντσεθ 

O 40χρονος Βίκτορ Σάντσεθ έχει υπάρξει και παίκτης του Παναθηναϊκού, πριν σταματήσει την καριέρα του σε ηλικία 32 ετών το 2008. Με το "τριφύλλι" είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2006-2007.

Το 2010 έγινε μέλος του προπονητικού τιμ της Χετάφε, ως βοηθός του Μίτσελ, τον οποίο ακολούθησε και τον Φεβρουάριο του 2011 στη Σεβίλλη, όπως και δύο χρόνια μετά στον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ παρέμεινε στο Λιμάνι και ο Σάντσεθ αποχώρησε στο τέλος της σεζόν 2013-2014.

Πρώτος προπονητής έγινε τον Απρίλιο του 2015 με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και μαζί του η ισπανική ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία γι' αυτό και τον κράτησε στον πάγκο της.

Μέσα στη σεζόν ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2018, αλλά έφυγε με τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Σάντσεθ γεννήθηκε  στις 23 Φεβρουαρίου 1976 και ως ποδοσφαιριστής έχει παίξει σε Ρεάλ Μαδρίτης Γ, Ρεάλ Μαδρίτης Β, Ρεάλ Μαδρίτης, Σανταντέρ, Λα Κορούνια και Έλτσε, ενώ ήρθε και στον ΠΑΟ για μια σεζόν.

Σε 393 εμφανίσεις συνολικά έχει πετύχει 55 γκολ.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: