Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

LIVE το Δημοψήφισμα:Brexit vs Bremain υπό καταρρακτώδη βροχή! - Πλημμύρες στη Βρετανία


- Άνοιξαν στις 09:00 (ώρα Ελλάδας) οι κάλπες για το ιστορικό δημοψήφισμα στη Βρετανία - Θα κλείσουν τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας)
- Από νωρίς έχουν ανοίξει και οι κρουνοί του ουρανού προκαλώντας πλημμύρες και δυσκολία στην προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες
- Προβάδισμα παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνουν οι δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις
- 48% στο Bremain και 42% στο Brexit δίνει δημοσκόπηση για τη Daily Mail και το ITV
- 51% στο Bremain και 49% στο Brexit δίνει έρευνα του YouGov για τους Times
- Το απόγευμα της Τετάρτης δυο δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν το Brexit μπροστά με 1% και 2%
- Δεν υπάρχουν exit polls - Το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων YouGov θα δώσει εκτίμηση για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος λίγη ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες
- Απειλή υποβάθμισης από τη Standard & Poor's σε περίπτωση αποχώρησης από την Ε.Ε.
- Ουρές στα ανταλλακτήρια από τους Βρετανούς, αγοράζουν ξένο συνάλλαγμα
Σημερινή εικόνα στην Αγγλία

Η Βρετανία στην κόψη του ξυραφιού. Η 23η Ιουνίου θα περάσει στην ιστορία (της Βρετανίας και της Ευρώπης) ως η μέρα που οι ίδιοι οι Βρετανοί αποφάσισαν για το μέλλον τους. Για το ευρωπαϊκό μέλλον τους. Είναι η μέρα του ιστορικού δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. "Θα πρέπει το Ηνωμένο Βασίλειο να παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση;" είναι το ερώτημα που τίθεται στο ψηφοδέλτιο που θα πάρουν στα χέρια τους τα εκατομμύρια των Βρετανών που θα προσέλθουν στις κάλπες.

Θα πρέπει να μαρκάρουν ένα από τα δύο κουτάκια: "Remain a member of the European Union" (Να παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ή "Leave the European Union" (Να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση). Τα εκλογικά τμήματα θα είναι ανοιχτά αύριο από τις 07:00 ως τις 22:00 τοπική ώρα (09:00 ως 24:00 ώρα Ελλάδος). Η καταμέτρηση θα αρχίσει αμέσως μετά το κλείσιμο των εκλογικών τμημάτων και τα αποτελέσματα αναμένονταιτα ξημερώματα της Παρασκευής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: