Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Μεγάλη Χώρα


Διήμερο Θρησκευτικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου στις 28 & 29 Ιουνίου με αφορμή την εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και του εορτάζοντα Ιερού Ναού του Αγίου Αποστόλου Παύλου του χωριού.

Συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Ι. Εικόνας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου, φορέων και συλλόγων.

Ακολούθως, στο προαύλιο του Ιερού Ναού, θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση με τη συμμετοχή των χορευτικών των συλλόγων «Οι Μερακλήδες» και «το Παλαιόκαστρο», καθώς και του πολιτιστικού συλλόγου «Η Αγία Σκέπη».

Το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου Κηρύγματος και στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα τελεστεί ο μεθεόρτιος εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στον εορτάζοντα Ι.Ν. του Αγίου Απ. Παύλου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν Αγίου Απ. Παύλου και το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Μεγάλης Χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: