Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πυροβόλησαν το Σταύρο Μπαϊρακτάρη στα πόδια

Αδίστακτοι ληστές πυροβόλησαν στα πόδια  το Σταύρο Μπαϊρακτάρη,τον έναν  από τα τρία αδέρφια συνιδιοκτήτες του γνωστού σουβλατζίδικου "Μπαϊρακτάρης" στο Μοναστηράκι.
Ο Αγρινιώτης επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του στην οδό Βαλτινών στου Γκύζη τα ξημερώματα,εκεί τρεις άγνωστοι που  του είχαν στήσει καρτέρι πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του.
Παρότι οι ληστές κρατούσαν όπλα ο Σταύρος Μπαϊρακτάρης  προσπάθησε να αντιδράσει.Τότε  ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να τον πυροβολήσει τρεις φορές στα πόδια.
Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε ο 61χρονος επιχειρηματίας και έφυγαν τρέχοντας αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν τη γειτονιά κι έτσι έγινε αντιληπτός ο τραυματισμός του και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται.
Συμβαίνει να γνωρίζουμε το Σταύρο,πρόκειται για ένα υπέροχο και καλοκάγαθο άνθρωπο!Του έμελλε να πέσει κι αυτός θύμα της εγκληματικότητας που μαστίζει την εποχή μας,ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός κι απέφυγε τα χειρότερα.
Του ευχόμαστε κουράγιο και περαστικά!
http://zeidoron.blogspot.com/2011/04/blog-post_8773.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: