Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στρατόπεδο συγκέντωσης λαθρομεταναστών στο Ρίβιο;

Το τελευταίο διάστημα γίνονται επιχειρήσεις "σκούπας" στο κέντρο της Αθήνας στα πλαίσια της καλύτερης αστυνόμευσης,της πάταξης της εγκληματικότητας και της εκκαθάρισης του κέντρου από λαθρομετανάστες.Ολοι αυτοί οι άνθρωποι που συλλαμβάνονται κάθε φορά φαίνεται πως προωθούνται στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στο παλιό στρατόπεδο στο Ρίβιο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eglimatikotita.gr οι λαθρομετανάστες που συλλαμβάνονται από την αστυνομία μεταφέρονται εκτός Αθηνών σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο που βρίσκεται στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας (Σύντομα θα υπάρξει και άλλος ένας χώρος πάλι εκτός Αθηνών).
Από εκεί γίνεται ταυτοπροσωπία και έλεγχος των πραγματικών στοιχείων του κάθε λαθρομετανάστη και επαναπροώθηση του στην πραγματική χώρα καταγωγής τους ή να μεταφερθούν στην χώρα από όπου μπήκαν στην Ελλάδα....δηλαδή την Τουρκία.
Οι περισσότεροι βέβαια έχουν δηλώσει διαφορετική χώρα προέλευσης για την χορήγηση ασύλου και για αυτό σύντομα θα υπάρξει μεταφραστής που να μπορεί να διευκρινίζει αν όντως ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται ο κάθε λαθρομετανάστης.
Ταυτόχρονα καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να βρεθεί τελικά λύση με τις χώρες που δεν έχουν υπογράψει συμφωνία επανεισδοχής των υπηκόων τους...πχ Μαρόκο,Αλγερία και Πακιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: