Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: Οι δύο μάρτυρες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα - Ξεκίνησαν οι έρευνες δυτών για το κινητό της (βίντεο)

Τι αναμένουν από τις έρευνες οι συγγενείς της γυναίκας

Τον βυθό της λίμνης Τριχωνίδας και τις όχθες της σαρώνουν από το πρωί της Πέμπτης ειδικοί δύτες, στο πλαίσιο ερευνών που ξεκίνησαν για τον εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

«Πιστεύω ότι σήμερα θα πάρουμε απαντήσεις από την ενδελεχή έρευνα στο βυθό της λίμνης. Πιστεύω ότι δε θα βρεθεί το κινητό. Το ότι ήρθαμε και ψάχνουμε το κάνουμε γιατί θέλουμε να επιβεβαιώσουμε και να επικυρώσουμε τις σκέψεις μας και τις υπόνοιές μας, έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν τα άλλα σενάρια, όπως η εκδοχή ότι το κινητό της Ειρήνης σταμάτησε να εκπέμπει πάρα πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη λίμνη, που γεννά το ερώτημα πώς γίνεται λίγη ώρα πριν από το θάνατό της να έχει σταλεί μήνυμα από το κινητό της προς συγκεκριμένο φιλικό πρόσωπο», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Β. Ταουξής.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι έχουν βρεθεί δύο μάρτυρες, οι οποίοι ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και καταθέτουν συνταρακτικά στοιχεία για την υπόθεση.

Ο ένας από αυτούς, όπως είπε, είναι άνθρωπος που εργαζόταν στα κτήματα της οικογένειας Λαγούδη. Ο άνθρωπος αυτός κατέθεσε ότι το κίτρινο μπιτόνι που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της 44χρονης και το οποίο περιείχε το πετρέλαιο με το οποίο φέρεται να έβαλε φωτιά για να δώσει τέλος στη ζωή της, δεν το έχει ξαναδεί και πως στα κτήματα χρησιμοποιούσαν μόνο κάτι κόκκινα πλαστικά δοχεία, όπου έβαζαν πετρέλαιο για τα γεωργικά μηχανήματα.

Ο δεύτερος μάρτυρας, την ταυτότητα του οποίου δεν αποκάλυψε ο κ. Ταουξής, θα πάει σύντομα να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση, που σύμφωνα με τον γνωστό ποινικολόγο είναι συνταρακτικά.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τον εντοπισμό της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, οι αρχές μίλησαν για αυτοκτονία, κάτι που αμφισβήτησε η οικογένειά της. Μάλιστα η έκθεση του πραγματογνώμονα κ. Γκουρμπάτση κάνει ξεκάθαρα λόγο για δολοφονική ενέργεια, άρτια σκηνοθετημένη για να φανεί ως αυτοκτονία.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»του star

Δεν υπάρχουν σχόλια: