Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ασφαιρος ο Παναιτωλικός έχασε 1 - 0 από τον Λεβαδειακό (φωτο)


Ο Λεβαδειακός που δίνει τη μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε ανούσιο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες,οι οποίες δεν μπόρεσαν καν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή,ενώ δεν έγινε ούτε σουτ προς τις αντίπαλες εστίες!

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν λίγο πιο υποφερτά,μπήκε ένα γκολ με πέναλτι και ο Λεβαδειακός ελπίζει στην παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία!


Ο Μοράρ,που δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του,τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μανά στο 45'.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου με τα πάντα στο μηδέν,το μόνο που κατάφεραν οι δύο ομάδες ήταν να κερδίσουν από ένα κόρνερ!

Με μία ακόμα αλλαγή για τον Παναιτωλικό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος,εφυγε ό Λιάβας που κι αυτός είχε τραυματιστεί και στη θέση του μπήκε ο Αμαράλ.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο φορτσάτος,όμως παρότι έδειχνε να θέλει δεν μπορούσε να πάρει τα ηνία του αγώνα και να επιβάλει το παιχνίδι του,ώσπου ήρθε το πέναλτι.

Στο 53' ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι όταν ο Μιχάι τράβηξε τον πολύ καλό σήμερα Μαρκόφσκι μέσα στην περιοχή.Το εκτέλεσε ο Τσαμπούρης στο 54',ο οποίος νίκησε τον Γιαννακόπουλο που έπεσε στη σωστή του γωνία κι άνοιξε το σκορ... 1 - 0.

Μετά το γκολ ο Λεβαδειακός ανέβηκε ψυχολογικά και αγωνιστικά,κέρδισε κάποια κόρνερ,ενώ και ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει στο αναπάντεχο γκολ που δέχτηκε.

Στο 71' ο Δέλλας έκανε και την τρίτη του αλλαγή βάζοντας τον Μάζουρεκ στη θέση του Τσιγγάρα,χωρίς όμως ν' αλλάξει κάτι επί της ουσίας.

Λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό να πετυχαίνει το σκοπό του και τον Παναιτωλικό να απογοητεύει για μία ακόμα φορά φέτος!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς(90' Μητρόπουλος), Νανγκίς, Μαρκόφσκι(89' Iωαννίδης), Σαβαντογκό(79' Μέλεγκ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Άργκους, Μιχάι, Λιάβας(46' Αμαράλ), Τσιγγάρας(71' Μάζουρεκ), Λουσέρο, Γκούγκα, Μοράρ(45' λ.τ. Μανά), Μπαΐροβιτς, Ουίλιαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: