Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ιωάννινα: Απαγόρευση επισκεπτηρίου στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα λόγω εποχιακών ιώσεων!


Στην απόφαση να απαγορεύσει το επισκεπτήριο σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων έως και την Κυριακή 31 Μαρτίου οδήγησε   τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος η έξαρση των ιώσεων.
Το μέτρο έχει ήδη τεθεί σε ισχύ από σήμερα το πρωί, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο διοικητής του νοσοκομείου, Ευάγγελος Καρβούνης, στην οποία αναφέρει ότι το μέτρο ελήφθη λόγω έξαρσης των εποχιακών ιώσεων για την ασφάλεια των ασθενών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα επιτρέπεται αυστηρά η παρουσία το πολύ ενός συνοδού ασθενή και μόνο με χρήση προστατευτικής χειρουργικής μάσκας.

Επισημαίνεται ακόμα ότι σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω οδηγιών, η διοίκηση του νοσοκομείου επιφυλάσσεται να κάνει χρήση όλων των νομίμων μέσων για την προάσπιση της υγείας των νοσηλευομένων ασθενών.

Η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα
Ενημερώνουμε τους επισκέπτες του Νοσοκομείου ότι λόγω έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και για την ασφάλεια των ασθενών αποφασίζεται η πλήρης απαγόρευση του επισκεπτηρίου σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου μέχρι και την Κυριακή 31-03-2019.

Θα επιτρέπεται αυστηρά η παρουσία το πολύ ενός (1) συνοδού/ασθενή και μόνο με χρήση προστατευτικής χειρουργικής μάσκας.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι με προηγούμενη απόφαση έχει απαγορευθεί ήδη το επισκεπτήριο στους χώρους Μαιευτικής - Γυναικολογικής.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) το επισκεπτήριο γίνεται καθημερινά στις 14:00 (Διάρκειας 5 λεπτών για ένα συνοδό).

Σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω οδηγιών, η Διοίκηση του Νοσοκομείου επιφυλάσσεται να κάνει χρήση όλων των νομίμων μέσων για την προάσπιση της υγείας των νοσηλευομένων ασθενών.
Ζητάμε την κατανόηση και συνεργασία όλων.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου
Ε.Καρβούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: