Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Αγχωτική νίκη του Παναιτωλικού 1 - 0 τον ΠΑΣ Γιάννενα(φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League.



Μετά από ένα ματς που είχε δύο όψεις ο Παναιτωλικός κατάφερε να νικήσει 1 - 0 τον ΠΑΣ Γιάννενα,ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε κι έτσι βυθίστηκε στον βαθμολογικό πίνακα.

Τελείως ακίνδυνος στο πρώτο ημίχρονο Παναιτωλικός,μόνο στο 17' πλησίασε στην εστία του ΠΑΣ: Ο Μανά έβγαλε στον Μοράρ δεξιά εντός περιοχής, ο Ρουμάνος γύρισε κι ο Μασουρέκ πήγε να κάνει το τακουνάκι προ του Νεόφυτου, αλλά δεν τα κατάφερε.

Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννενα,είχε τουλάχιστον δύο ευκαιρίες για να πετύχει γκολ!

Στο 37' πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ: Ο Σεργκελασβίλι πέρασε σαν σταματημένο τον Τσιγγάρα,έβγαλε στον Νικολιά, αυτός κεντρικά εντός περιοχής έκανε το σουτ και ο Γιαννακόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 44' ο Νικολιάς έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μάνος έκανε το σουτ εντός περιοχής, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού.

Το ημίχρονο βρήκε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα στο 0-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ανέβασε αρκετά την απόδοσή του και με την είσοδο και του Γκούγκα μετά το 60' έκανε ευκαιρίες,αλλά και ο ΠΑΣ συνέχισε στον ίδιο επιθετικό ρυθμό που είχε από την αρχή.

Στο 62' δοκάρι για τον Παναιτωλικό: Ο Μασουρέκ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από σέντρα από τα δεξιά και η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Νεόφυτου.

Στο 79' ήρθε το γκολ για τον Παναιτωλικό: Σέντρα του Πάουλο από δεξιά, ο Άργκους έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ και έγραψε το 1 - 0!


Ο ΠΑΣ πάλεψε για την ισοφάριση,όμως δεν μπόρεσε να επιβληθεί του Παναιτωλικού που στο δεύτερο μέρος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και επέστρεψε στις νίκες,αλλά δεν είχε το εύκολο γκολ....

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Άργκους, Μιχάι, Αμαράλ, Λουσέρο(70' Μ. Πάουλο), Ντίας, Μασουρέκ, Μανά(59' Γκούγκα), Ουίλιαν, Μοράρ(78' Μπαϊροβιτς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Κάργας, Μιχαήλ(84' Ξύδας), Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Νικολιάς, Κάστρο, Λεό(76' Νάουμετς), Βιντάλ(75' Πάντελιτς), Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: