Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα στις 15:00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ

Σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Παναιτωλικού ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Β' Εθνικής κατηγορίας με τον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ
Στις τρεις το μεσημέρι οι δυο ομάδες που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 23 βαθμούς θα διεκδικήσουν η κάθε μια την αποκλειστικότητά της κι αυτό γίνεται μόνο με νίκη!
Το κακό είναι πως την ώρα του αγώνα η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές βροχοπτώσεις,δυτικούς ανέμους 4 μποφώρ και θερμοκρασία 21 βαθμούς με υγρασία 76%.
Πάντως εμείς θα πάμε στο γήπεδο βρέξει χιονίσει και το ίδιο συστήνουμε σε όλους τους φίλους του Παναιτωλικού.
Από πλευράς ΟΦΗ δεν θα υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο λόγω της απεργίας των ναυτικών.
Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CONN-X και ραδιοφωνικά από το  Ράδιο Ακαρνανία
Η τελευταία προπόνηση έγινε την Κυριακή το πρωί κι ο Γιάννης Νταλακούρας επέλεξε 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Παναιτωλικού για το σημερινό αγώνα:
Τσενάνο, Μπαμπανιώτης, Δέντσας, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Γκούνκελ, Καούνος, Καραμαλίκης, Μπαϊκαρά, Ετζενγκέλε, Μπουμάλ, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Ρότσα, Αναστασιάδης, Παππάς, Κούσας, Μπελεβώνης, Γκούρμα.
Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την προπόνηση της Κυριακής επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω 21 παίκτες:
Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Μονιάκης, Λιαπάκης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Πίτσος, Μπερτίν, Αγρίτης, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Μπούρμπος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Κοσμάς (Αθηνών)
4ος: Ρούσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Καλύβας (Βοιωτίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: