Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους νίκη για τον Παναιτωλικό

Επιτέλους νίκη για την ομάδα του Παναιτωλικού μετά από τρεις αγωνιστικές έστω και με χίλια βάσανα.
Με γκολ των (40') Καούνου με σουτ και (83') Θεοδωρίδη πάλι με σουτ κέρδισε τον Εθνικό Αστέρα με 2-0.Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννενα κέρδισε μέσα στην Καλιθέα την τοπική ομάδα με 3-0!
Πάλι χάλια εμφάνιση ο Παναιτωλικός μ' ένα περίεργο σχήμα,να παίζει με δυο σέντερ φορ αλλά  χωρίς επιθετικό χαφ η ομάδα ήταν κομένη στα δυο.
Πάλι καλά που ο διαιτητής άρχισε να σπρώχνει τον Εθνικό Αστέρα μετά το 2-0 που ήταν πια αργά γιατί διαφορετικά θα είχαμε εμφράγματα όπως με τη Δόξα Δράμας.Αγαπητέ Γιάννη Νταλακούρα κάτι πρέπει ν' αλλάξει δεν πάει άλλο.Η ομάδα διαθέτει το καλύτερο έμψυχο υλικό των τελευταίων ετών αλλά η κακή διαχείρησή του το κάνει αναποτελεσματικό.
Ηρθαν κι οι πέντε νίκες στην αρχή που έκρυψαν την πραγματική εικόνα της ομάδας.Συνέλθετε όσο ακόμα είναι νωρίς γιατί κατά πάσα πιθανότητα το τρένο θα το χάσουμε και φέτος,εκτός κι αν δεν σας ενδιαφέρει η άνοδος κι αφήνετε τον κόσμο να τρέφει αυταπάτες! 
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Ρότσα, Ετζενγκουέλε (86' Μουμίν), Γκούνκελ, Αναστασιάδης, Μπαϊκαρά, Δέντσας, Καούνος (62' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Γκούρμα (70' Μπουμάλ).
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Παριανός (73' Παυλής), Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Διαμάντης, Βάσι (88' Παλάσκας), Λουάμο, Παπαζούδης (54' Φραντζεσκί), Άντονι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: