Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

4 οι νεκροί λαθρομετανάστες στην Αμφιλοχία


Και τέταρτος νεκρός μετανάστης βρέθηκε στο φορτηγό-φέρετρο στην Αμφιλοχία.Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος των άτυχων λαθρομεταναστών οφείλεται σε ασφυξία.Οι διακινητές είχαν διαμορφώσει το φορτίο έτσι ώστε να κρύβονται επιμελώς οι λαθρομετανάστες μέσα σε ξύλινες κρύπτες και να περνάνε πιθανούς ελέγχους στο δρόμο για την Ευρώπη.Ομως πέρα από το κρύο αντιμετώπιζαν και έλειψη οξυγόνου με τα τραγικά αποτελέσματα.

Φρικιαστικές εικόνες αντίκρισαν οι Αστυνομικές Αρχές της Αμφιλοχίας, όταν μετά από καταγγελίες πολιτών διεξήγαγαν έλεγχο σε εγκαταλελειμμένη νταλίκα στο πάρκινγκ του νεκροταφείου Αμφιλοχίας.Στην εγκαταλελειμμένη, από την Παρασκευή το βράδυ νταλίκα, η Αστυνομία αντίκρισε τα πτώματα τεσσάρων αλλοδαπών λαθρομεταναστών.

Η νταλίκα μεταφέρθηκε και ανοίχτηκε στο λιμάνι της Αμφιλοχίας, όπου οι Αστυνομικές Αρχές άνοιξαν τις ξύλινες κρύπτες που είχε σαν φορτίο η νταλίκα, αντικρίζοντας τα νεκρά σώματα των λαθρομεταναστών. Στην νταλίκα με Ιταλικές πινακίδες, κατά πάσα πιθανότητα μεταφερόταν πολλοί ακόμα λαθρομετανάστες οι οποίοι μάλλον πρόλαβαν και εγκατέλειψαν το όχημα.
Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου.
Από το http://amfiloxia-news.blogspot.com/ όπου δημοσιεύονται κι άλλες φωτογραφίες.
Επίσης στο http://sarakaimara.blogspot.com/ μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες απο τη νταλίκα-φέρετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: