Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Κλείνει το μεσημέρι η ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών στο ύψος του Κιάτου

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι σήμερα Τετάρτη οι οδηγοί που θα κινηθούν στη Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών καθώς θα γίνει διακοπή ...κυκλοφορίας λόγω κατεδάφισης της γέφυρας Ταρσινών στο 101,5ο χιλιόμετρο μεταξύ των διασταυρώσεων προς Αρχαία Κόρινθο και Κιάτο. Ειδικότερα, δεν θα επιτραπεί η κίνηση οχημάτων την Τετάρτη από τις 14.00 έως τις 07.00 της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Ολυμπία Οδός» οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι:

- Στην κατεύθυνση προς Πάτρα, από το ύψος της Πουλίτσας (100,8ο χιλιόμετρο) έως το ύψος των ΣΕΑ Κιάτου (Mc Donalds, 103,5ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το τοπικό οδικό δίκτυο. Ωστόσο τα φορτηγά μεγάλου μήκους (άνω των 13 μέτρων) θα πρέπει να βγαίνουν νωρίτερα, στον Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού να εισέρχονται ξανά στη Νέα Εθνική Οδό μέσω του Κόμβου του Κιάτου.

- Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από το ύψος του Κόμβου Κιάτου (107,3ο χιλιόμετρο) έως το ύψος του Κόμβου Αρχαίας Κορίνθου (87,4ο χιλιόμετρο), η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την Παλαιά Εθνική Οδό.

Επίσης θα γίνει ολιγόωρη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών από τις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης έως τις 05.00 το πρωί της Πέμπτης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα από την διασταύρωση Σελιανιτίκων (182,7ο χιλιόμετρο) έως την διασταύρωση Ρίου (205,3ο χιλιόμετρο). Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από την Παλαιά Εθνική Οδό. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα γίνεται κανονικά.

 http://sarotiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: