Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Αφαντος ο ληστής της τράπεζας Πειραιώς (βίντεο)



 Aφαντος παραμένει ο ληστής με το καπέλο!
Ληστεία με το καλημέρα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Τράπεζα Πειραιώς στο Αγρίνιο.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος άνδρας με ένα καπέλο στο κεφάλι κι ένα περίστροφο στο χέρι μπήκε στο κατάστημα της οδού Σταϊκου,σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από την κεντρική πλατεία του Αγρινίου στις 9 παρά τέταρτο περίπου και αφού πήρε το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ διέφυγε πεζός!Η αστυνομία ερευνά σχολαστικά τη γύρω περιοχή και ελπίζει στη σύλληψη του δράστη.
Δειτε VIDEO του agriniopress.gr από τις έρευνες των αστυνομικών στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Πιθανολογείται πως είναι αλλοδαπός ο δράστης, διαψεύδονται φήμες περί σύλληψης υπόπτου
Λίγο μετά την ληστεία στην Τράπεζα Πειραιώς, στην συμβολή των οδών Ι. Σταϊκου και Κύπρου, έξω από το υποκατάστημα, αστυνομικοί της σήμανσης κάνουν έρευνες, ενώ πολλοί περαστικοί, περνούν και ρωτούν με περιέργεια.
Οι έρευνες συνεχίζονται και προσανατολίζονται σε αλλοδαπό, αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων της Τράπεζας, ο δράστης μιλούσε «σπαστά» Ελληνικά.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, ο ληστής με το τζόκεϊ, διέφυγε προς την Μπαϊμπά, ενώ δεν ισχύουν πληροφορίες που έκαναν λόγο για σύλληψη ενός υπόπτου.
Η Αστυνομία, προσπαθεί να αξιοποιήσει στοιχεία από κάμερες ασφαλείας, τόσο από την Τράπεζα, όσο και από γειτονικά καταστήματα. Τέλος, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός οτι στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, δεν υπάρχουν "διπλές" πόρτες ασφαλείας, που υπάρχουν σε άλλες Τράπεζες

Δεν υπάρχουν σχόλια: