Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ξανά νικητής ο Πανιώνιος με 1-0


 Μπροστά σε άδειες εξέδρες και με τσουχτερό κρύο στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Παναιτωλικός προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν τα κατάφεραν.
Τελικός νικητής ο Πανιώνιος με 1-0,όπως και στον πρώτο γύρο στο Αγρίνιο.
Φανερά κουρασμένη από το παιχνίδι της Τετάρτης η ομάδα του Πανιωνίου άργησε να μπει στο παιχνίδι.Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός με πάρα πολλές απουσίες δεν κλείστηκε αλλά ήταν ακίνδυνος μπροστά από την εστία του Σιδεράκη.Διαζύγιο έχουν πάρει οι παίκτες του από το γκολ!

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες,παρά μόνο ένα καλό σουτ του Καμαρά στο 15' κι επίσης ένα σουτ του Ρόβα στο 19 λίγο άουτ ήταν ό,τι σημαντικό συνέβη στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Καραμαλίκη στην κορυφή της επίθεσης του Παναιτωλικού αλλά το γκολ ήρθε από τον Πανιώνιο.
Στο 53' ο Κούτσι με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό χάθηκε στο 59' από τον Καμαρά,που έχασε το κοντρόλ μόνος του με το Σιδεράκη!Στη συνέχεια με την είσοδο του Φερνάντες ο Παναιτωλικός ανέβηκε αρκετά και προσπάθησε για την ισοφάριση. Στο 75' παραλίγο αυτογκόλ από τον Πετκάκη σε λάθος απομάκρυνση της μπάλας.Η πίεση από πλευράς Παναιτωλικού συνεχίζονταν αλλά μέχρι τη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου καθώς η αμυντική λειτουργία των Νεοσμυρνιωτών δεν άφηνε διαδρόμους προς την εστία τους.
Τελευταία καλή προσπάθεια ένα σουτ του Φερνάντες στο 92', που δεν ανησύχησε το Σιδεράκη.

Ο πορτογάλος παίκτης έδειξε πως μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναιτωλικό αλλά το πρόβλημα της ομάδας εξακολουθεί να είναι το γκολ.Είναι απαράδεκτο μια ομάδα που δημιουργεί τόσες φάσεις στην περιοχή του αντιπάλου της να μην μπορεί να πετύχει το εύκολο γκολ.Και να σκεφτούμε πως στην επίθεση της ομάδας παίζουν χαρισματικοί και εγνωσμένης αξίας σκόρερς!

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεβ(67' Γουνδουλάκης), Σάμαρης(83' Κούρντι), Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι(90' Κουλοχέρης).

Παναιτωλικός:
Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι,. Μητρόπουλος, Μουμίν(60 Φερνάντες), Πασάς(46' Kαραμαλίκης), Χαριστέρας, Ρότσα, Καμαρά.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: