Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Πανηγυρική πρόκριση πήρε ο ΟΦΗ με 3-1 μέσα στο Αγρίνιο


 Το ένα γκολ δεν ήταν αρκετό για τον Παναιτωλικό,την πρόκριση πήρε ο ΟΦΗ που φάνηκε πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και πέτυχε τρία.

Σ' ένα σχεδόν γεμάτο γήπεδο και παρά τη σχετική παγωνιά και το εργάσιμο της ημέρας Παναιτωλικός και ΟΦΗ έπαιξαν δυνατά για την πρόκριση έχοντας ως επιπλέον κίνητρο ότι ήταν ήδη γνωστός ο σχετικά εύκολος αντίπαλος (Πανσεραϊκός) στον επόμενο γύρο.

Πολλές φάσεις και ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και δύο όμορφα γκολ,από ένα για κάθε ομάδα.
Στο 35' σε μια μακρινή μπαλιά του Καμαρά ο Ρότσα που ξέφυγε από τους αμυντικούς του ΟΦΗ με κεφαλιά πλάσαρε το Βεζυρίδη.
Στο 44' ο Σίσιτς ισοφάρισε με σουτ έξω από τη περιοχή.

Το δεύτερο ημιχρονο ξεκίνησε ήρεμα αλλά στο δεκάλεπτο άναψαν ξαφνικά τα αίματα.
Ετσι από το 54' ο ΟΦΗ αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Βάντο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε μια αλλάγη για να καλύψει τη θέση του αποβληθέντα ποδοσφαιριστή και ο μόλις εισελθών Μπούρμπος έπιασε την άμυνα του Παναιτωλικού στον ύπνο κι έγραψε το 1-2 για τον ΟΦΗ.
Σα να μην έφτανε το γκολ στην επόμενη φάση αποβλήθηκε κι ο Φερνάντες για αντιαθλητικό χτήπημα στον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Σίσιτς και κάπου εκεί ένα όμορφο παιχνίδι χάλασε με αψιμαχίες,διαμαρτυρίες και κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν και από τους πάγκους.

Προς στιγμήν μόνο  μπάλα δεν παίχτηκε αλλά μετά το 65' ο Παναιτωλικός ξαναβρήκε το ρυθμό του και προσπαθούσε με κάθε τρόπο για την ισοφάριση πλην όμως κάποιος έπρεπε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.Από την άλλη ο ΟΦΗ είχε την πρόκριση στα χέρια του και την ήθελε.Με πολλά φάουλ έξω από την περιοχή του,αρκετές καθυστερήσεις κι έναν εκπληκτικό Βεζυρίδη ο ΟΦΗ άντεξε στην ασφυκτική πίεση που δέχτηκε από τον Παναιτωλικό ειδικά στα 6' από τα 8' λεπτά των καθυστερήσεων.Στο τέλος βρέθηκε στην επίθεση κι έχασε και μία καλή ευκαιρία με τον Μπούρμπο στο 96' για να καθαρίσει το ματς αλλά  αμέσως μετά ο Μάντζιος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα,δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση του ΟΦΗ μέσα στο Αγρίνιο σε βάρος του Παναιτωλικού.

Για τον Παναιτωλικό καλό ήταν το ταξίδι μέχρι 'δω κι ίσως είναι καλύτερα έτσι ώστε να δοθεί όλο το βάρος στο πρωτάθλημα.Πιστεύουμε πως αν βρεθεί λύση στο γκολ δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για τη συνέχεια.
Να σημειώσουμε πως  το μαρκάρισμα του Φερνάντες στην αποβολή του δεν τιμά τη φήμη του και την εμπειρία του!

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Αναστασιάδης, Μουμίν(68' Πασάς), Ρότσα, Παλαιολόγος(83' Μπελεβώνης), Φερνάντες, Χαριστέας (33' Καραμαλίκης), Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Τζόρντι Λόπες(72' Πίτσος), Σίσιτς(64' Παπουλής), Ζορμπάς(57' Μπούρμπος), Μάντζιος.

Update:Μετά τη λήξη του αγώνα μερίδα φιλάθλων έστησε πρόχειρα λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο κι ένοχος βρέθηκε η διοίκηση που δεν κάνει τίποτα στη μεταγραφική περίοδο για να λύσει το αναγνωρισμένο απ' όλους επιθετικό πρόβλημα της ομάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: