Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αλλη μία κακή εμφάνιση,ξανά έμεινε με 10 παίκτες και ... ήττα 1-0 στα Γιάννενα


Ο Παναιτωλικός πέτυχε σήμερα την ανάσταση του ΠΑΣ Γιάννενα μετά από 4 μήνες χωρίς νίκη!
Μπροστά σε πολύ λίγο κόσμο,που αψήφισε το κρύο και πήγε στο γήπεδο (παγοδρόμιο στα πλάγια) των Ζωσιμάδων,ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικός έπαιξαν ένα μέτριο ποδόσφαιρο με εξαιρετικά λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες,πολλά λάθη και καθόλου πάθος στο παιχνίδι τους μέχρι το 55' που αποβλήθηκε ο Σιόντης.Στα υπόλοιπα λεπτά οι ισοροπίες άλλαξαν.
Ο Παναιτωλικός από ηλιθιότητες των παικτών του υποχρεώθηκε να παίξει για τέταρτη φορά φέτος με 10 παίκτες για πάνω από 30' με φυσικό επακόλουθο την ήττα.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα μετά από 11 αγωνιστικές γεύτηκε τη χαρά της νίκης έστω και με το φτωχό 1-0.
Ομως δεν έδειξε πολλά πράγματα σαν ομάδα κι αν ο Παναιτωλικός συνέχιζε με έντεκα παίκτες και μ' αυτό το υποφερτό παιχνίδι του ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Το πρώτο ημίχρονο είχες μόλις δύο καλές φάσεις,από μία για κάθε ομάδα και πολλές άσκοπες ατομικές ενέργειες στο κέντρο του γηπέδου!

Στο 9' ο Τζενάμο απέκρουσε την πρώτη καλή ευκαιρία των γηπεδούχων σε σουτ του Γεωργίου.
Ο Παναιτωλικός στο 19' είχε μια καλή κεφαλιά του Καμαρά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού.

Παρά τη φαινομενική υπεροχή του Παναιτωλικού η αδυναμία του στην επίθεση έκανε μπαμ,πράγμα που ανάγκασε το Μπάμπη Τεννέ να σηκώσει από το 34' το Χαριστέα για ζέσταμα αλλά τον... ξέχασε!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αγγελο Χαριστέα να εξακολουθεί να κάνει... ζέσταμα!!!Και στο 55' αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη ο Σιόντης μετά από... εγκληματικό μαρκάρισμα (σήκωσε το πόδι στο ύψος του κεφαλιού) σε αντίπαλο κι ο Τεννές θυμάται το Χαριστέα και τον ρίχνει στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή ενώ ο Παναιτωλικός οργανώνεται στα μετώπισθεν για την ισοπαλία.
Στο 63' μακρυνό δυνατό σουτ του Λίλα ανησύχησε το Τζενάμο αλλά έφυγε μόλις άουτ.
Γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννενα στο 71' από τον Βίλα που πήρε το ριμπάουντ όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από φάουλ του Ντε Βιντσέντι.

Από κει και πέρα ο εκνευρισμός στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού ήταν κάτι παραπάνω από φανερός κι ευτυχώς γλίτωσε με το κιτρίνισμα μόνο των  Τζενάμο και Εντζεγκέλε.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα παρά την καθολική του υπεροχή δεν μπόρεσε να αυξήσει το σκορ.

ΠΑΣ Γιάννενα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Πάντος, Ζαραδούκας(69' Μιχαήλ), Πατσατζόγλου, Σκαρντοβέλι, Ντε Βιντσέντι, Βίλα, Σκούφαλης(90' Ντάσιος), Γεωργίου, Μπακαγιόκο(46' Βίλα).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Ντολεζάι, Εντζεγκέλε, Μητρόπουλος, Σιόντης, Ρότσα(78' Μπουμάλ), Ονουάτσι(67' Μουμίν), Θεοδωρίδης(55' Χαριστέας), Καμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: