Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Παναιτωλικός και Κέρκυρα έμειναν στο φτωχό 1-1


Ενα ηλιόλουστο μεσημέρι στο Αγρίνιο ιδανικό για ποδόσφαιρο,όπου Παναιτωλικός και Κέρκυρα αποζημίωσαν αρκετά τους φιλάθλους που γέμισαν σχεδόν τις εξέδρες του γηπέδου αλλά παρά τις πολλές φάσεις εκατέρωθεν πέτυχαν μόνο από ένα γκολ.
Σήμερα ο Παναιτωλικός μπήκε από την αρχή δυνατά κι αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς αλλά και πάλι  ενώ έκανε τις φάσεις δεν είχε το γκολ.Στο πρώτο κιόλας λεπτό έχασε διπλή ευκαιρία με τον Καραμαλίκη που δυό φορές στο τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
Και μόλις 3 λεπτά μετά κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Σιόντη από τον Βέντσελ,το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 6' ο Καμαρά κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου.

Μετά το δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός χαλάρωσε κάπως  και η Κέρκυρα βγήκε στην επίθεση ισορροπώντας το παιχνίδι.Ο Παναιτωλικός όμως ήταν αυτός που στο 18' είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 αλλά ο Καμαρά δεν μπόρεσε  εξ επαφής να νικήσει τον Αναστασόπουλο.Και ξανά στο 20' ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας.

Κι ενώ ο Παναιτωλικός έχανε τα γκολ με το τσουβάλι η Κέρκυρα κέρδιζε συνεχώς κόρνερ,ώσπου στο τέταρτο εξ αυτών πέτυχε  ένα καταπληκτικό γκολ ο Γραμμόζης στο 27' με απευθείας εκτέλεση του κόρνερ  ξαναφέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Τεννές αντέδρασε άμεσα κάνοντας εσωτερικές αλλαγές και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παίχτηκε ωραία μπάλα,γρήγορο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες με τον Παναιτωλικό να εχει ακόμα δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Καμαρά στο 42' και τον Μουμίν στο 44' αλλά ο Αναστασόπουλος είπε όχι και στα δύο σουτ που δέχτηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι δυνατά με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη αλλά να μη μπορούν να σκοράρουν.
Φλύαρο ποδόσφαιρο,χωρίς ουσία με τη μπάλα να πηγαίνει άσκοπα πάνω κάτω.Η επίθεση του Παναιτωλικού φαίνονταν άδεια ειδικά όταν ο Καμαρά έβγαινε στα πλάγια.Φανερή η απουσία των έξι αλλά και η έλλειψη ενός τεχνίτη που θα μπορούσε να περάσει μια κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας.Σ' όλα αυτά και η φοβερή εμφάνιση του τερματοφύλακα της νησιώτικης ομάδας Αναστασόπουλου που μετά από 17 αγωνιστικές ξαναπήρε τη θέση στα γκολπόστ.

Εκνευριστικές οι καθυστερήσεις των παικτών της Κέρκυρας που πέρασαν ατιμώρητες από το διαιτητή.
Ειδικά μετά το 75' έμοιαζαν να αρκούνται στο 1-1 και τον ένα βαθμό της ισοπαλίας!

Ακριβώς στο 90' ο Αναστασιάδης έκανε τη γκάφα της ζωής του αφού η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα,από πλασέ του Καμαρά πάνω από το κεφάλι του Αναστασόπουλου,παρενέβη αυτός με το σώμα του ενώ ήταν σε θέση οφσάιντ να τη σπρώξει και φυσικά το γκολ δεν μέτρησε!
Κι έτσι τελείωσε άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο ο Παναιτωλικός χάνει σωρηδόν ευκαιρίες για γκολ αλλά και βαθμούς που στο τέλος ίσως αποδειχτούν πολύτιμοι.

Παναιτωλικός(Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κούσας, Μουμίν, Μπουμάλ(60' Μπελεβώνης), Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης(46' Πασάς), Σιόντης(87' Αναστασιάδης), Άντι, Καμαρά

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλατζής(80' Τσίγκας), Αγρίτης(88' Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν, Ιωάννου(60' Μπάρκογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: