Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παναιτωλικός - ΟΦΗ για μια θέση στον... ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας


Παναιτωλικός - ΟΦΗ,αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου αλλά....
Ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να περάσουν στην προημιτελική φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν πλέον o Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ μετά τα νέα που ήρθαν χτες Τετάρτη το μεσημέρι από την κλήρωση της διοργάνωσης που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί.

Οποια από τις δύο ομάδες περάσει στους "8" θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Πανσεραϊκό που κατάφερε να αποκλείσει την Ξάνθη.Με βάση λοιπόν τη λογική και τη δυναμικότητα των ομάδων,αν κι αυτά δεν ισχύουν στο ποδόσφαιρο,ο νικητής του σημερινού αγώνα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος για τον ένα από τους δύο ημιτελικούς του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδας.Ουσιαστικά δηλαδή το αποψινό παιχνίδι θα φέρει τη μία από τις δύο ομάδες ένα βήμα πριν τον τελικό!

Οι δύο προπονητές έχουν επιλέξει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά στις 18:00 απόψε στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές):Τσενάμο, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Πασάς, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Σμίλτος, Ζέρης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):Κάρολ, Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Νύκταρης, Ταυλαρίδης, Ζαχαράκης, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Πίτσος, Σίσιτς, Σόουζα, Μποντόρ, Μπούρμπος, Βάντο, Καλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπεθ.

Δυστυχώς για όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο ο αγώνας μεταδίδεται από το Connx-tv,οπότε ψάξτε στο διαδίκτυο για κανάλια που θα τον μεταδίδουν Live!

Δεν υπάρχουν σχόλια: