Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Πέθανε ο Βαγγέλης Μπίτας

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Βαγγέλης Μπίτας,50 χρονών,στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστής στον χώρο της υγείας, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες έδινε μάχη με την επάρατη νόσο στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας,όπου νοσηλεύονταν.

Ο Βαγγέλης Μπίτας,παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ήταν επί χρόνια μέλος του Δ.Σ του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου, ενώ είχε διατελέσει και Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Γηγενής Αγρινιώτης: Καλό ταξίδι Βαγγέλη! Τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά σου.



Ανακοίνωση της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Βαγγέλη Μπίτα

Έφυγε σήμερα από κοντά μας σε πολύ νεαρή ηλικία ο σύντροφος Βαγγέλης Μπίτας, μέλος της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην συντονιστής της Ο.Μ. Αγρινίου.

Ο Βαγγέλης ήταν ένας ακούραστος και ανιδιοτελής αγωνιστής της αριστεράς και του συνδικαλιστικού κινήματος. Ανέπτυξε πολυσχιδή δράση τα τελευταία χρόνια για την αποκατάσταση και την εμπέδωση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης στον τόπο μας.

Θα τον θυμόμαστε για την αγωνιστικότητα, το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Είχε πολλά ακόμη να δώσει στην αριστερά, στην κοινωνία και πάνω από όλα στους δικούς του ανθρώπους.

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 12:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Παλαιομάνινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: