Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

«Άστραψε» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Game του NBA με 30 πόντους (βίντεο)


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πραγματικά απολαυστικός στην πρώτη του συμμετοχή σε All Star Game! Με εντυπωσιακά καρφώματα, κλεψίματα και τάπες έκανε αισθητή την παρουσία του και εντυπωσίασε ολόκληρο τον κόσμο!

O Γιάννης ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της βραδιάς, ο παίκτης που προσέφερε στο κοινό του Smoothie King Center τα περισσότερα highlights από κάθε άλλον, σε ένα All-Star Game που ήταν -ως είθισται- γεμάτο από στατιστικά ρεκόρ, καρφώματα, τρίποντα και φυσικά… μηδαμινή άμυνα.

Δύσκολο να βρούμε ένα μόνο highlight, αφού οι φάσεις που «έβγαλε» ήταν εκπληκτικές, ωστόσο μάλλον μία ήταν αυτή που ξεχώρισε.

Όλα ξεκίνησαν από το τρίτο (!) κλέψιμο του Greak Freak στον… πολύπαθο James Harden (τρία είχε όλα κι όλα ο Γιάννης, όλα πάνω στον άσσο των Houston Rockets).

Ο Γιάννης είχε μπροστά του το μισό γήπεδο και ήταν δεδομένο ότι θα καρφώσει εντυπωσιακά. Κάτι που ήξερε και ο σούπερ σταρ των Golden State Warriors, Stephen Curry, ο οποίος κυριολεκτικά ξάπλωσει μπρούμυτα στο παρκέ, δείχνοντας πως προτιμά να αποφύγει την ορμή του 22χρονου άσσου των Milwauckee Bucks, παρά να… τολμήσει να προσπαθήσει να τον ανακόψει!
Στο τέλος της βραδιάς η Δύση νίκησε πάλι την Ανατολή 192-182, αλλά το τελικό σκορ μάλλον κανέναν δεν απασχόλησε σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες προσπάθησαν απλά να βάλουν όσους περισσότερους πόντους μπορούσαν, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο. Ακόμα και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο μόνος που προσπάθησε να παίξει άμυνα ανά διαστήματα, μη μπορώντας προφανώς να ελέγξει τα… ένστικτα του, έπαιξε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ρεκόρ του Αντόνιο Ντέιβις

Καλύτερος παίχτης της αναμέτρησης ωστόσο αναδείχθηκε ο τοπικός ήρωας Αντόνιο Ντέιβις ο οποίος πέτυχε συνολικά 52 πόντους καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι πρότινος ο μεγάλος Ούιλτ Τσάμπερλεϊν από το 1962 με 42 πόντους.

Θέση στο πάνθεον των εντυπωσιακών εμφανίσεων πήρε και ο Κέβιν Ντουράντ ο οποίος έγινε ο μόλις 4ος παίχτης στην ιστορία των All Star Game που πετυχαίνει τριπλ νταμπλ.

Και αυτό σε ένα ματς… παρωδία όσον αφορά τις άμυνες, με γνώμονα το θέαμα, τα καρφώματα και το υψηλό σκορ! Μπορεί να μην είχαμε 200άρα αλλά οι 374 πόντοι στο σύνολο ξεπέρασαν τους 369 από το περσινό All Star Game.

Δεν υπάρχουν σχόλια: