Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από το συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο


Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο που οργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ.Καλαιτζόπουλος, ο γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ κ.Μιχάλης Λιάπης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ.Σπύρος Κοτοπούλης,ενώ ο κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ.Παναγιώτης Πατούλας.
Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης,
"Καμιά επανάπαυση , καμιά αναμονή , ετοιμάζουν καινούργια μέτρα που θα μας κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη . Κανένας συμβιβασμός  με τη φτώχεια , τη μίζερη ζωή  για να κερδίζουν τα μονοπώλια .
Η κυβέρνηση σπέρνει πάλι ψέματα και αυταπάτες. Έχουμε πικρή  πείρα από τις περίφημες διαπραγματεύσεις  που βρίσκονται σε εξέλιξη . Κυβέρνηση- κουαρτέτο – κεφάλαιο δεν πρόκειται να βάλουν τέλος  στην αντιλαϊκή επίθεση  που έχουν  εξαπολύσει απέναντι  στην ε.τ. και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα.

Πρέπει εμείς  να μπλοκάρουμε τα σχέδιά τους  δυναμώνοντας τη συμμαχία εργατών-  μικροαγροτών- μικροΕΒΕ και να περάσουμε στην αντεπίθεση  ενάντια συνολικά  στην πολιτική της εκμετάλλευσης  και της βαρβαρότητας .
Δε θα επιτρέψουμε  να γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα. Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Οργανώνουμε την πάλη μας συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία μας , συλλόγους μας ,  λαϊκές επιτροπές", ανέφερε το κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου.
0ap2
0ap3
0ap4
0ap5
0ap6
0ap7
0ap9
0ap10
0ap11
0ap12
0ap14
0a15
http://www.cityvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: