Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Δύο αυτοκτονίες σήμερα - Μία στην Αγία Τριάδα και μία στο Ζευγαράκι (φωτο)


Συγκλονισμένη η κοινωνία του Αγρινίου από δύο αυτοκτονίες ανδρών σε διάστημα λίγων ωρών.Το μεσημέρι μικρά παιδιά βρήκαν κρεμασμένο άνδρα σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας κι απόψε άλλος ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο στο γειτονικό χωριό Ζευγαράκι.

Μικρά παιδιά βρήκαν κρεμασμένο άνδρα σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Αγία Τριάδα!

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, βρέθηκαν λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι, μικρά παιδιά τα οποία έπαιζαν στη συμβολή των οδών Χρύσανθου Αιτωλού και Μακρή, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Αγρινίου.

Τα ανυποψίαστα παιδιά αντίκρισαν έναν άνδρα 60 ετών κρεμασμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο, μέσα σε εγκαταλειμμένο σπίτι, παλιό αρχοντικό. Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία ισχυρή δύναμη της οποίας έσπευσε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr τον αυτόχειρα αναζητούσε από το πρωί η γυναίκα του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για την διερεύνηση των αιτιών του συμβάντος.

Νεκρός άνδρας στο Ζευγαράκι μετά από πυροβολισμό!

Νέα τραγωδία στην περιοχή του Δήμου Αγρινίου, λίγες μόλις ώρες μετά την αυτοκτονία ενός 60χρονου, ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα, κρεμασμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, στη συμβολή των οδών Χρύσανθου Αιτωλού και Μακρή στο Αγρίνιο.

Πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο Αγρινίου, ένας 58χρονος, από το Ζευγαράκι, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο στο θώρακα. Τον άνδρα βρήκε νεκρό σε οικία ο γιος του και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, πρόκειται για αυτοκτονία.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
http://sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: