Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΤΩΡΑ: Πυροβολισμοί έξω από τα δικαστήρια της Ζακύνθου - Συλλήψεις και τραυματισμοί (φωτο & βίντεο)


Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου και συγκεκριμένα κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο.
Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμπλοκή αλλοδαπών εκ των οποίων ένας πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ένα άτομο.

Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας.

Νεότερη ενημέρωση:
Αναστάτωση προκλήθηκε από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου και συγκεκριμένα κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο. Σύμφωνα με δήλωση αυτόπτη μάρτυρα για τη συμπλοκή που σημειώθηκε κοντά στο δικαστήριο, τρία άτομα είχαν λεκτικό καυγά στην Οδό Κούμανη ακριβώς έξω από το περίπτερο.

Ο ένας κρατούσε μια κοντόκανη καραμπίνα και μετά από αρκετή ώρα που λογομαχούσε με τους άλλους δύο, σήκωσε το χέρι του και πυροβόλησε. Δεν υπήρξε τραυματισμός από τον πυροβολισμό, αλλά δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση.

Αυτός που πυροβόλησε μπήκε σε ένα αυτοκίνητο smart και προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο. Στο σημείο ήταν συμπτωματικά αξιωματικοί της Αστυνομίας Ζακύνθου που είδαν το περιστατικό και κατάφεραν να εντοπίσουν το δράστη και να κατασχέσουν το όπλο. Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα μαζί και με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που όμως δεν συμμετείχε στον καυγά.





https://www.imerazante.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: