Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Εμφραγμα στο 95 ισοφάρισε η Δόξα

Σ' ένα μέτριο παιχνίδι ο Παναιτωλικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πίκρανε το κόσμο του που έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο.Ηρθε ισοπάλος 1-1 με τη Δόξα Δράμας που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο σαν ομάδα πέρα από φιλότιμο κι επιμονή μέχρι τέλους.
Αντίθετα ένας φλύαρος κι άκαρπος Παναιτωλικός αφού προηγήθηκε μ' ένα τυχαίο γκολ στα μέσα του β' ημιχρόνου οπισθοχώρησε κι έδωσε το δικαίωμα στη Δόξα να ισοφαρίσει ακριβώς στη λήξη του αγώνα 95'.
Το γκολ του Παναιτωλικού στο 67' ο πρωτοεμφανισθής Κούσας με χλιαρό σουτ και της Δόξας στο 95' ο Καρακώστας με κεφαλιά σε μια φάση που δεν ενδείκνυται για καρδιακούς.
Σχόλιο:Με την είσοδο του Γκούρμα ο Παναιτωλικός παίζοντας με δυο σέντερ φορ έγινε πιο επιθετικός κι απειλητικός για την εστία της Δόξας κι ήρθε και το γκολ,έστω κι από λάθη των αμυντικών.Αμέσως μετά κι ενώ η ομάδα είχε βρει ένα καλό επιθετικό ρυθμό ο κύριος Νταλακούρας θεώρησε σκόπιμο να βγάλει τον Καραμαλίκη και να περάσει το Δέντσα ως δεύτερο αμυντικό χαφ με αποτέλεσμα η ομάδα να οπισθοχωρήσει και να δώσει γήπεδο στη Δόξα που ανέβηκε στην επίθεση.
Ηρθε και η φαεινή ιδέα στο Μπαϊκαρά να πιάσει τη μπάλα με το χέρι λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά,δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.Στην εξέλιξη της φάσης ο Τζενάμο προδώθηκε από τα φάλτσα της μπάλας η οποία πήγε δώρο στο κεφάλι του Καρακώστα που την έσπρωξε στα δίχτυα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Ρότσα, Γκόλιας, Κούσας, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Θεοδωρίδης, Παππάς (60' Μπαϊκαρά), Καραμαλίκης(74' Δέντσας), Μπουμάλ (55' Γκούρμα).

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Καρακώστας, Μαραγκός(69' Αγγος), Λίμα, Μοσχάκης(75' Ρούτσης), Χατζηπαντελίδης, Χλωρός(80' Καπέλ), Μαρκόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: