Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κλείνει το μεσημέρι η Αθηνών - Κορίνθου

Κλείνει σήμερα από το μεσημέρι στις 13:00 ως και αύριο το πρωί στις 7:00 η Εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου και στα δύο ρεύματα λόγω της κατεδάφισης μιας παλαιάς γέφυρας στον ανισόπεδο κόμβο της Πάχης των Μεγάρων και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό.Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κάθετη οδός Πάχης- Μεγάρων θα είναι επίσης κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τοπικές παρακαμπτηρίους.

Ειδικότερα
- Από 13:00 έως 14:30, η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

- Από τις 14:30 έως περίπου τις 18:00, θα γίνει ολικός αποκλεισμός. Η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων στην
Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας. Η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Κινέττας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Μεγάρων. Στο διάστημα αυτό, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Αθήνα στο Πανόραμα.

- Από τις 18:00 περίπου έως τις 07:00 το επόμενο πρωί, η κυκλοφορία προς Κόρινθο ή Αθήνα θα διεξάγεται από τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου.

- Καθόλη τη διάρκεια των εργασιών, από τις 13:00 της Τετάρτης έως 07:00 το πρωί της Πέμπτης, η κάθετη οδός Πάχης-Μεγάρων, που διέρχεται από τη νέα γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Πάχης, θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία μεταξύ Μεγάρων και Πάχης θα διεξάγεται από τοπικές παρακαμπτήριες οδούς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν τις μετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του δικτύου. Επίσης, απευθύνεται παράκληση στους οδηγούς, που θα διέλθουν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν την απαιτούμενη υπομονή και να μην χρησιμοποιούν τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: