Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Τέταρτη στη σειρά Νίκη ο Παναιτωλικός


Ο Παναιτωλικός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τα "μεγάλα σαλόνια", διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του στην εκκίνηση του μικρού επαγγελματικού πρωταθλήματος.Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Football League, ο Παναιτωλικός πέρασε αλώβητος (1-0) από την έδρα του Πιερικού και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την θαυμαστή επίδοση των 4 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια.Το γκολ που έκρινε το ματς της Κατερίνης σημειώθηκε στο 33ο λεπτό από τον "συνήθη ύποπτο" Καραμαλίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία, μόλις στο 1ο λεπτό, να πάρουν το προβάδισμα και να απειλήσουν το απόλυτο των φιλοξενουμένων, αλλά ο Γκουγκουλιάς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Τζενάμο.
Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Δήμου, Κοντέων, Γ. Λαζαρίδης, Τασίδης, Παπαγεωργίου, Μιλόσκοβιτς (75' Κωνσταντινίδης), Μήτρου (34' Αμπράμοβιτς), Πουρτουλίδης (61' Γκόνι), Λόπεζ, Γκουγκουλιάς.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ (62' Δέντσας), Μπουμάλ (72' Ρότσα), Θεοδωρίδης, Παππάς, Καραμαλίκης (46' Καούνος).

http://contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: