Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Κλείνει το μεσημέρι η ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών στο ύψος του Ξυλόκαστρου

 
Σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου θα κλείσει η Νέα Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών στο τμήμα μεταξύ του Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 120+870) και Κόμβου Δερβενίου (Χ.Θ. 142+440), από τις 15:00 έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, δηλαδή της Πέμπτης 07.10.2010 και η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό. Πιο συγκεκριμένα:
- η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Πάτρα, θα εκτραπεί στην Π.Ε.Ο. μέσω του Α/Κ Ξυλοκάστρου και θα εισέρχεται ξανά στη Ν.Ε.Ο. μέσω του Α/Κ Δερβενίου.
- η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτραπεί στην Π.Ε.Ο. μέσω προσωρινής εξόδου που θα έχει διαμορφωθεί μετά τον Κόμβο Δερβενίου και συγκεκριμένα στη Χ.Θ. 137+550 στην περιοχή της Λυγιάς και θα εισέρχεται ξανά στη Ν.Ε.Ο. μέσω του Α/Κ Ξυλοκάστρου.
Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του οδικού δικτύου.
Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: