Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Θρασύβουλος-Παναιτωλικός σήμερα στη Φυλή

Σήμερα το μεσημέρι ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Φυλής στην Αθήνα την ομάδα του Θρασύβουλου.Φαινομενικά το παιχνίδι μοιάζει εύκολο αφού ο αντίπαλος του βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και στην έδρα του έχει 5 νίκες,2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Ομως ο ορατός κίνδυνος του υποβιβασμού και ο νέος τεχνικός του Θρασύβουλου Άκης Μάντζιος θα είναι δυο πολύ καλά κίνητρα για να παλέψει για τη νίκη παρά τα  πολλά αγωνιστικά προβλήματα.
Η αποστολή του Θρασύβουλου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κωστάκης, Σιδεράκης, Βασιλείου, Βαλεριάνος, Τσούτσουρας, Καρράς, Κακαράς, Πρίπου, Ζώνας, Κολοτούρος, Μίχος, Σταμμόγιανος, Νηκλιτσιώτης, Τσιμικλής, Κατσίκης, Ζαχαρόπουλος, Μπακασέτας, Σκούρτης, Μποδώνιας.
Οι παίκτες του Παναιτωλικού αναχώρησαν για την Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου μετά την πρωϊνή προπόνηση.Ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή του εξής 19 ποδοσφαιριστές:Τζενάμο, Αγκιλάρ, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Τζόνσον, Μπελεβώνης, Γκουέι, Καούνος, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Ρότσα, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκουέλε, Καραμαλίκης, Γκούρμα, Παλαιολόγος.
Φυσιολογικά στο γήπεδο αναμένονται πολλοί φίλοι του Παναιτωλικού,τόσο εκδρομείς από το Αγρίνιο όσο και Αγρινώτες της πρωτεύουσας που θα βοηθήσουν την ομάδα για το τρίποντο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καπουτζής, Μερκενίδης (Μακεδόνιας)
4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κοκότου (Αργολίδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: