Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Αποπροσανατολισμό βλέπει η ΠΑΕ Παναιτωλικός στο δημοσίευμα περί "Σκούπας"

 Σήμερα το μεσημέρι στα καλά καθούμενα δημιουργήθηκε αναστάτωση στις τάξεις του Παναιτωλικού από ανυπόγραφο δημοσίευμα ηλεκτρονικής αθλητικής σελίδας.
Ακαριαία στο site της ομάδας ανέβηκε ανακοίνωση απάντηση της ΠΑΕ.


Η Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:
"Σε μια χρονική στιγμή που όλοι μας έχουμε εντείνει τις προσπάθειές μας στη συνέχιση της πολύ καλής αγωνιστικής πορείας της ομάδας μας προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου, κάποιοι θέλοντας να αποπροσανατολίσουν τους φιλάθλους μας και να δημιουργήσουν προβλήματα, επιδίδονται σε δημοσιεύματα περί «μαύρης λίστας» παικτών που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια, «παραγκωνισμού» και άλλα ευφάνταστα σενάρια.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιτωλικού λειτουργεί προσηλωμένο στον κοινό στόχο και όλοι (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ) γνωρίζουν ότι τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δεν είναι σε θέση να τους επηρεάσουν."

Το δημοσίευμα που μιλάει για "Σκούπα από Τεννέ" και προκάλεσε την Ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι το παρακάτω από την ηλεκτρονική σελίδα http://www.exedrasports.gr:
Αν και βρίσκεται λίγο καιρό στον πάγκο του Παναιτωλικού, ο Μπάμπης Τεννές έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ποιους παίκτες δεν υπολογίζει για τη συνέχεια της σεζόν.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο τεχνικός των Κυανοκιτρίνων έχει στη μαύρη λίστα τους Καραμαλίκη, Αναστασιάδη και Γκόλια, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί μέσες άκρες για τις προθέσεις του κόουτς. Βασική αιτία του παραγκωνισμού τους είναι η καθαρά αγωνιστική συμπεριφορά και αξία των τριών παικτών. Οπως λέγεται, δεν απολαμβάνουν της εκτίμησης του έμπειρου τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: