Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τα "δημοκρατικά" ΝΕΑ χαρακτηρίζουν πραξικόπημα την απόφαση του ΣτΕ

Σκοπός τους να τρομοκρατήσουν την ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου
Η ναυαρχίδα του συγκροτήματος Λαμπράκη (ΔΟΛ) δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί σήμερα (χτες) 2/2/2011 με το πρωτοσέλιδο που βλέπεται.Ούτε λίγο,ούτε πολύ χαρακτηρίζει πραξικόπημα την απόφαση του Δ' τμήματος του ΣτΕ που έβγαλε αντισυνταγματικό το νόμο για το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών.
Με περισσό θράσος η εφημερίδα που βαρύνεται με πλείστες αμαρτίες καθυβρίζει τους Ελληνες δικαστές που τόλμησαν να πουν όχι στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων και στους ντόπιους εκφραστές τους.
Παράλληλα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους δικαστές που θα κρίνουν το νόμο στην ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου και να δώσουν γραμμή πλεύσης.
Προσωπική μας άποψη είναι ότι θα έπρεπε ήδη να έχει επέμβει ο εισαγγελέας για περιύβριση δικαστηρίου!
Επειδή η Ελλάδα είναι μικρή και η ιστορία όλων γνωστή αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από το http://www.stoxos.gr/ για να γνωρίσουν όλοι την πορεία του "δημοκρατικού" συγκροτήματος και ποιους αφεντάδες υπηρετεί διαχρονικά:
"Έτσι κυκλοφορεί σήμερα η "ναυαρχίδα" του ΔΟΛ. Του συγκροτήματος που οι δυό εφημερίδες του αναγκάστηκαν μετά από την κατοχή να αλλάξουν όνομα μετά από καταδικαστική απόφαση Δικαστηρίων για τους δοσίλογους. Πριν και κατά την διάρκεια της Κατοχής κυκλοφορούσαν με τα ονόματα "Αθηναϊκά Νέα" και "Ελεύθερο Βήμα". Για να κυκλοφορήσουν όμως ξανά μετά την δικαστική απαγόρευση άλλαξαν τα ονόματα τους σε "Νέα" και "Βήμα" σκέτο, όπως ακριβώς κυκλοφορούν και σήμερα. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"

Πάντα με τις δυνάμεις κατοχής τα παιδιά του συγκροτήματος έχουν αναπτύξει μιά παράδοση που δεν σπάει. Μεταμορφώνονται σαν τους χαμαιλέοντες και κυκλοφορούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ακόμη και κατά την διάρκεια της 21ης Απριλίου δεν έχασαν ούτε μιά μέρα...

Σήμερα λοιπόν κυκλοφορούν με αυτό το απίστευτο πρωτοσέλιδο που απλά επιβεβαιώνει την ιστορική τους διαδρομή... Ξεφτιλισμένοι από την κορυφή εως τα νύχια..."

Διαβάστε εδώ κι άλλες αθλιότητες του Συγκροτήματος Λαμπράκη επί Μεταξά,επί Κατοχής αλλά και για την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη το 1952!
Κι εδώ το ρόλο του Βήματος στη δολοφονία του γιατρού Βασίλη Τσιρώνη τον Ιούλιο του 1978 από τη «Διμοιρία Ειδικών Αποστολών» του Μπάλκου!

http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: