Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Επικυρώθηκε η βαθμολογία σε Β’ και Γ’ Εθνική αλλά μη το δέσετε και κόμπο...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και επικύρωσε τον βαθμολογικό πίνακα σε Β’ και Γ’ κατηγορία. Δείτε ποιες ομάδες υποβιβάζονται, ποιες παραμένουν και ποιες ανεβαίνουν κατηγορία.
Στην επικύρωση των βαθμολογιών σε Β’ και Γ’ κατηγορία προχώρησε το Δ.Σ της Football League ΟΠΑΠ -Football League 2 ΟΠΑΠ.


Στην Football League 2 θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Εθνικός, Ιωνικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηλιούπολη και Τρίκαλα, μετά τις αποφάσεις για τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, την υπόθεση με τα στημένα, αλλά και την αποβολή των Τρικάλων.

Αυτή την απόφαση πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και επικύρωσε τον βαθμολογικό πίνακα, με τις πέντε αυτές ομάδες να υποβιβάζονται και την Καλλιθέα να παραμένει στην κατηγορία.

Παράλληλα, οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας θα πάρουν την θέσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλα αν υποβιβαστούν οριστικά, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και μπαράζ ανόδου από την Football League 2 στην Football League τον Αύγουστο. Να θυμίσουμε πως την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα είχαν κερδίσει Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα (κατέκτησαν τις δυο πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της Football League), αλλά και ο ΟΦΗ (βγήκε πρώτος στα πλέι οφ).

Τέλος, στην δεύτερη κατηγορία προβιβάζονται Παναχαϊκή και Αναγέννηση Επανωμής, που κατέκτησαν την πρώτη θέση του Νοτίου και του Βορείου ομίλου αντίστοιχα, ενώ σε περίπτωση που τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις για τον υποβιβασμό των ομάδων από την Football League, Βύζας Μεγάρων και Καλλονή θα κερδίσουν την άνοδο, ενώ η πέμπτη ομάδα θα είναι μία εκ των Φωκικού και Ηρακλή Ψαχνών.

Από την τρίτη κατηγορία υποβιβάστηκαν Ολυμπιακός Χερσονήσου, Ασπρόπυργος, Αίας Σαλαμίνας, Παναιγιάλειος και Κόρινθος από τον Νότιο όμιλο (όλες για δυσφήμηση του αθλήματος και πλαστογράφηση κατ' εξακολούθηση), ενώ Εθνικός Φιλιππιάδας, Ναυπακτιακός Αστέρας, Κοζάνη και Μακεδονικός από τον Βόρειο όμιλο.

Αναλυτικά, η απόφαση:



«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της Football League ΟΠΑΠ -Football League 2 ΟΠΑΠ αποφάσισε:

Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Football League 2010-11

Μετά τη διεξαγωγή των αγώνων των play offs ο βαθμολογικός πίνακας επικυρώνεται ως εξής :
1η ΠΑΕ ΟΦΗ Βαθμοί 18
2η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Βαθμοί 15
3η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Βαθμοί 6
4η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ Βαθμοί 1

Στην Super League βάσει της βαθμολογικής κατάταξης των Play off και της προκήρυξης ως 3η ομάδα προβιβάζεται η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Μετά την έκδοση των υπ’αρ.204 και 205/2011 αποφάσεις της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Super League και κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης του Νομικού Συμβούλου, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε ότι πλέον των τριών ομάδων ήτοι ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΠΑΕ ΟΦΗ, προβιβάζονται κατά σειρά κατάταξης και η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΔΟΞΑ Δράμας σε περίπτωση που παραμείνουν σε ισχύ οι υπ’αρ.204 και 205/2011 αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.
Οίκοθεν νοείται ότι η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας υποχρεούται και θα σεβαστεί εκτελώντας οποιαδήποτε απόφαση διαφοροποιεί τα παραπάνω πραγματικά και νομικά περιστατικά.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα ότι η βαθμολογική κατάταξη έχει ως ακολούθως :
1η θέση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (απευθείας προβιβασμός S.L.)
2η θέση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (απευθείας προβιβασμός S.L.)
3η θέση ΠΑΕ ΟΦΗ (προβιβασμός S.L. μέσω των play – off)
4η θέση ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (προβιβασμός S.L. σε εκτέλεση 204-205/11 απόφασης Πρωτοβάθμιας Επιτροπής S.L.)
5η θέση ΠΑΕ ΔΟΞΑ Δράμας (προβιβασμός S.L. σε εκτέλεση 204-205/11 απόφασης Πρωτοβάθμιας Επιτροπής S.L.)

6η θέση ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
7η θέση ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
8η θέση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
9η θέση ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
10η θέση ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ Αστέρας
11η θέση ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ Αστέρας
12η θέση ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
13η θέση ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
14η θέση ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ (υποβιβάζεται με την 165/11 αποφ.Δ.Ε./ΕΠΟ)
15η θέση ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ (υποβιβάζεται με την 164/11 αποφ.Δ.Ε./ΕΠΟ)
16η θέση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας (υποβιβάζεται με την
αρ.284/11 αποφ.Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Football League)
17η θέση ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (υποβιβάζεται με την υπ’αρ.300/11
απόφ.Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Football League).

H ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ υποβιβάζεται διότι σύμφωνα με την υπ’αρ.299/11 αποφ .Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Football League αποβλήθηκε από τον βαθμολογικό πίνακα.

Η απόφαση για το ποιες και πόσες ομάδες υποβιβάζονται ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα Football League2 2010-11 Βόρειου & Νότιου ομίλου

Στην Football League προβιβάζονται απευθείας οι ομάδες που κατέλαβαν την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα είναι : το ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Επανωμής (Βόρειος όμιλος) και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 (Νότιος όμιλος).

Υποβιβάζονται από τον Βόρειο όμιλο οι ομάδες :

ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΚΟΖΑΝΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

Υποβιβάζονται από τον Νότιο Όμιλο οι ομάδες :

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χερσονήσου (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 291/26-7-11)
ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 286/19-7-11
ΠΑΕ ΑΙΑΣ Σαλαμίνας (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 287/19-7-11
ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (με την αρ.αποφ.Π.Ε. 285/19-7-11
ΤΑΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (με την αρ. απόφ. Π.Ε. 298/3-8-2011

Εφόσον τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις για τις 5 ομάδες της Β΄Εθνικής Κατηγορίας τότε θα ανέβουν απευθείας οι 2 ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου και Νοτίου Ομίλου (ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ & ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ Μεγάρων) Για την ομάδα που θα καταλάβει την 5η θέση ανόδου στην Β΄Εθνική θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η θέση (ΤΑΠ ΦΩΚΙΚΟΣ & ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών) σε ημέρα και ώρα που θα ορίσει η Διοργανώτρια εντός του Αυγούστου. Σε περίπτωση που προκύψει και νέα κενή θέση δεν θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ και οι δύο ομάδες θα προβιβασθούν απευθείας. Εάν εκδοθούν αποφάσεις που μεταβάλλουν την βαθμολογική θέση θα τροποποιηθούν τα υπάρχοντα».
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: