Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ο προπονητής μπορεί να άλλαξε,τα χούγια όμως παραμένουν!Ηττά με 2-1 από τη Δόξα και ξανά ένα ημίχρονο με 10 παίκτες


Υπό καταρακτώδη βροχή στο Καυτανζόγλειο και μπροστά σε ελάχιστο κόσμο Δόξα Δράμας και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε 4 ημέρες με νικήτρια και πάλι την ομάδα της Δράμας.

Με τον Τάκη Λεμονή στο πάγκο της Αγρινιώτικης ομάδας όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού είχαν ένα λόγο παραπάνω να παλέψουν το σημερινό παιχνίδι.Ομως τι κι αν άλλαξε ο προπονητής,οι ίδιοι παίκτες αγωνίστηκαν,τα ίδια χούγια:ξανά ένα ολόκληρο ημίχρονο με 10 παίχτες,ξανά ένα χαζό πέναλτι και πάλι ήττα μ' ένα σορό χαμένες ευκαιρίες!

Η βροχή και το άγχος των δύο ομάδων για τη νίκη δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Το εικοσάλεπτο κύλησε με αναγνωριστικό παιχίδι και το πρώτο σουτ έγινε από τον Ονουάτσι στο 18' άουτ.Στη συνέχεια Χαριστέας και Σέρεμετ υπήρξαν πρωταγωνιστές στο 22' και στο 26' με τον τερματοφύλακα της Δόξας να μπλοκάρει τις κεφαλιές του διεθνή φορ.Ο Παναιτωλικός συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες (άστοχο σουτ του Καμαρά στο 31') έχοντας την πρωτοβουλία στον αγώνα αλλά με τη Δόξα να αμύνεται σθεναρά και να κυνηγάει τις αντεπιθέσεις,όπως ακριβώς έκανε και στο Αγρίνιο μεσοβδόμαδα.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρο κι ο Παναιτωλικός το βιολί του!
Από το 51' έμεινε με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Ντολεζάι,που ανάγκασε το Λεμονή να βγάλει το Θεοδωρίδη και να περάσει στο ματς τον Αναστασιάδη.

Παρά την αριθμηκτική υπεροχή της Δόξας ο Παναιτωλικός είχε μια καλή κεφαλιά στο 57 με τον Κούσα που μπλόκαρε και πάλι ο Σέρεμετ.Γκολ για τον Παναιτωλικό στο 62' με σουτ από τον Κούσα μετά από ωραία ατομική ενέργεια,που εντός περιοχής αποφεύγει δύο αντιπάλους,και κάνει το σουτ.

Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν οι Αγρινιώτες και στην αντεπίθεση η Δόξα κερδίζει πέναλτι (μιά χαζή ανατροπή του Ψυχογιού από τον Ονουάτσι) και ξαναφέρνει το ματς στα ίσια στο 65' με εύστοχο χτύπημα του Λίμα.Ενα ακόμα όνειρο για επιστροφή του Παναιτωλικού στις νίκες ξανάσβησε!

Προσωπική προσπάθεια του Κυβελίδη στο 83,που ξεπέρασε τον Αναστασιάδη,πλάσαρε σωστά και έδωσε τη νίκη στη Δόξα με 2-1.

Μια κεφαλιά στο 85' του Μητρόπουλου στο δοκάρι κι άλλη μία άουτ του Αναστασιάδη στο 91',όπως επίσης κι ένα σουτ του ίδιου παίκτη στο 94' άουτ και η ιστορία καταγράφει άλλη μία ήττα για τον Παναιτωλικό.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι φταίει σ' αυτή την ομάδα κι επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη σε μια σειρά αγώνων.Ομως κάτι πρέπει να ξεριζωθεί αν υπάρχει ακόμα καιρός!Πάμε 12ο παιχνίδι με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο.Επίσης κάποιος πρέπει να μάθει σ' αυτούς τους παίκτες πως στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα.Αλλιώς κάντε ένα ευχέλαιο μπας και φύγει το κακό το μάτι!!!!!!

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης(63'Κάπελ), Γκαρακλίδης, Λεάντρο, Αραβίδης, Λίμα, Παπαδόπουλος(93' Μπριλλάκης), Ψυχογιός, Ουέλινγκτον(40' Βάντερσον), Κυβελίδης.

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Άντι, Ντολεζάι, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος, Ονουάτσι(68' Ακαλέ), Χαριστέας(76' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης(55' Αναστασιάδης), Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: