Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ολόλκηρη η συνέντευξη του Αγγελου Χαριστέα που προκάλεσε αντιδράσεις στο Αγρίνιο


Στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού της Αιτωλοακαρνανίας aria free press ο πρωταθλητής Ευρώπης και διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού μας Αγγελος Χαριστέας έδωσε μια συνέντευξη η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Αγρίνιο.Σ' αυτό ίσως να συνετέλεσε κι ο κατήφορος της ομάδας,που πια έφτασε στα όρια του διασυρμού,όσο και οι όχι καλές εμφανίσεις του παίκτη!
Ενόχλησε ιδιαίτερα το σημείο όπου σχολιάζει τη ζωή του στην πόλη:"Το Αγρίνιο δεν είναι ιδανική πόλη για να ζει κανείς. Ζώντας εδώ πέρα τους τελευταίους μήνες καταλαβαίνω ότι το Αγρίνιο έχει έλλειψη κουλτούρας κατ’ αρχήν, έχει ελλειψη κάποιων θεμάτων που είναι σημαντικά για να εξελίσσεται ο κόσμος με την καλή έννοια, του λείπουν δηλαδή σημαντικά πράγματα για τον πολιτισμό και ας πούμε να φτιάξει ανθρώπους που έχουν ποιο ανοιχτό μυαλό. Από την άλλη πλευρά πιο ξεκομμένη πόλη εδώ αλλά γι’ αυτό έχει κρατήσει την ταυτότητα της"!
Πατήστε στην παρακάτω εικόνα και ξεφυλλίστε ολόκληρο το περιοδικό,κάνοντας zoom για μεγέθυνση.Η επίμαχη συνέντευξη του Αγγελου Χαριστέα βρίσκεται στη σελίδα 34.

http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: