Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Νεαρός πνίγηκε στο λιμάνι της Αμφιλοχίας προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο της τροχαίας


Tα αίτια που οδήγησαν νεαρό άτομο με καταγωγή από χωριό Κατσικάς των Ιωαννίνων να πέσει στο λιμάνι της Αμφιλοχίας με τραγική κατάληξη τον πνιγμό του, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές. Το συμβάν είναι πρωτοφανές καθώς ο νεαρός επέλεξε να πέσει στον Αμβρακικό (εν μέσω πλήθους κόσμου τις πρωινές ώρες) για να αποφύγει το μπλόκο των Αστυνομικών της Αμφιλοχίας στο κέντρο της πόλης.
Λίγο πριν ο νεαρός δεν σταμάτησε σε τροχονομικό έλεγχο που επιχειρήθηκε να του γίνει (για ιδιαιτέρως επικίνδυνη οδήγηση) στο Ρίβιο, όποτε το επόμενο «ραντεβού» του με τις αστυνομικές αρχές στήθηκε στην Αμφιλοχία. Εκεί όμως στο σήμα των ανδρών της Τροχαίας εγκατέλειψε το όχημά του, έπεσε στη θάλασσα και μετά από δεκάλεπτη μάχη με τα κύματα πνίγηκε (αν και κατά τα φαινόμενα γνώριζε κολύμπι). Σημειωτέον ότι πριν πέσει στη θάλασσα πέντε αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συγκρατήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν καθότι ο ίδιος εύσωμος και γυμνασμένος τους ξέφυγε.Όταν τον προσέγγισαν λιμενικοί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τις πτυχές της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης και ψάχνουν την άκρη του νήματος στην οποία ίσως οδηγήσει καποιο εύρημα στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες ο νεαρός ξεκίνησε το ταξίδι το από την Αθήνα ενώ έκανε στάση και στη Ναύπακτο.
Πηγή:Agrinio-news

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΣΥΡΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟΝ ΑΝΕΣΥΡΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ 24ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΕΠΙ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΜΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΚΟΛΥΜΠΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..

Γηγενής Αγρινιώτης είπε...

Φίλε Ανώνυμε κι έτσι να είναι η ουσία της είδησης δεν αλλάζει.
Ενας νεαρός άνθρωπος μόνος του βούτηξε στη θάλασσα για άγνωστο λόγο και πιο πριν αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο στο Ρίβιο.
Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!Κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Εγω καταλαβαίνω οτι οι Αστυνομικοί ήταν καλοί και ευγενικοί μαζί του, έσπευσαν να του ανακοινώσουν τις κατηγορίες χωρίς ποτέ να σκεφτούν να τον χτυπήσουν ή να ασκήσουν βία με οποιοδήποτε τρόπο. Και τότε ο άτυχος νέος σκέφτηκε να πέσει να πνιγεί.

Το πέτυχα; Γιατι και την επόμενη μέρα η Αστυνομία στο Σύνταγμα έδειξε τον ίδιο σεβασμό στην ελευθερία και στη δημοκρατία.

/sarcasm